Hur man kan bli av med loppor på digivande katter

March 7

Hur man kan bli av med loppor på digivande katter


En normal katt infekterad med loppor ger dig en svår situation, men inget du inte kan hantera effektivt. Men en ammande katt med loppor presenterar mer av en brant utmaning som du är begränsad i de typer av loppor metoder du kan njuta av. Till exempel kommer vissa mediciner vidarebefordra de kemikalier som finns i loppor från mor till hennes omvårdnad ung, som definitivt kommer att resultera i negativa hälsokonsekvenser för kattungar. Du kan dock fortfarande krig mot loppor effektivt, även med en ammande katt.

Instruktioner

1 Kör ett varmt bad för vård katten medan hennes kattungar sover. Lägga till en dos av loppor bad medicinering till vattnet, och blanda den väl.

2 Tvätta katten ordentligt i loppan badet. Denna aktuell medicinering kommer inte att lämna en rest på sin päls. Som du tvättar katten, använda en loppa kam för att fysiskt kamma ut loppor och ägg som lämnats in i hennes päls. När du har väl tvättat katten, skölja ur det i rent, varmt vatten. Handduk torka katten ordentligt.

3 Tvätta alla sängkläder och linne i ditt hem i varmt vatten. Tvätta husdjur sängkläder av dina katter i varmt vatten, eftersom det är mest sannolikt loppor och ägg som lämnats in i det.

4 Gnid en dammsugare i hela huset, med särskild uppmärksamhet för att värma, mörka, fuktiga hörn. Ta bort vakuumpåsen omedelbart och kassera den utanför ditt hus.

5 Skaka en pulveriserad loppor insektsmedel på mattan och stoppning som är säkert för ammande katter och kattungar. Fråga din veterinär om en rekommendation till en organisk sort, säkert för ammande katter. Låt insekts på mattan för 24 timmar och sedan vakuum upp.


  

Kommentar