Hotell i Kempen, Tyskland

April 1

Kempen är en västra Tyskland stad, cirka 30 minuter norr om Düsseldorf, och det ger turister med möjligheter till naturvandringar och fågelskådning på Hulser Berg och Hulser Bruch rekreationsområden. Dessa parker är mindre än 15 minuter öster om staden. Hotellen i Kempen är också nära maklig båtturer på Rhen, som är 10 minuter från staden, och medeltida arkitektur i stadens gamla stadsdel.

hotell Papillion

Hotel Papillion ligger på den östra kanten av Kempen centrum, och det är gångavstånd till stadens tunnelbane tågbyte, som ger snabb tillgång till attraktionerna i närheten Düsseldorf. Hotellet erbjuder bekvämligheter som konferens och bankettsal som kan rymma upp till 58 personer, business center med fax och fri tillgång till Wi-Fi i hela hotellet. Var och en av de 25 rummen på hotellet har eget badrum, tv-apparater och minibarer. Lägenhet stil enheter finns att hyra också.

hotell Papillion

Thomasstrasse 9

47906 Kempen, Tyskland

49-2152-14150

hotel-papillon.com

Hotel Alt Kempen

Hotel Alt Kempen ligger i Kempen stadskärna, ligger inom gångavstånd från specialbutiker och restauranger i stadens gamla stadsdel. Hotellet har en intilliggande brasiliansk steakhouse restaurang, Rodizio Sol Brazil, som serverar middag på tisdagar genom söndagar, men det är stängt på måndagar. Restaurangen erbjuder sin mat i en "allt-du-kan-äta" buffé-stil, och det har en omfattande lista av öl och vin. Vart och ett av rummen har eget badrum, TV, sittgrupp och full size-sängar. Många av rummen har kapell-stil sängar.

Hotel Alt Kempen

Ellenstrasse 1

47906 Kempen, Tyskland

49-2152-91890

altkempen.de

Hotel Kolping House

Hotel Kolping House ligger på södra utkanten av Gamla staden Kempen, och det är inom gångavstånd från distriktet butiker och restauranger. Hotellet är också en 20-minuters bilresa från Suchtelner Hohen Park, som erbjuder spår för vandring och cykling. Hotellet erbjuder cykeluthyrning, bankettsal och en restaurang på plats som kan rymma upp till 60 personer och serverar medelhavsrätter. Hotellets personal erbjuder även guidade cykelturer för sina gäster från hotellet till floden Rhen, som är mindre än 30 minuter bort. De 11 rummen har eget badrum och TV-apparater och är helt rökfria.

Hotel Kolping House

Peter 23-24

47906 Kempen, Tyskland

49-2152-205560

kolpinghaus-kempen.de

Kemp Sport och Tagungshotel

Den Kemp Sport och Tagungshotel är på den västra kanten, och det är bara 10 minuter från fiskemöjligheter vid Hinsbecher och Glabbacher sjöarna i hombergen, liksom Golf Club Haus Bey 18-hålsbana i hombergen. Vandrings- och cykelleder finns på Naturpark Maas-Schwalm-Nette rekreationsområde, som är en 15-minuters bilresa från hotellet. Hotellet erbjuder lyxiga Rolls-Royce limousineservice, faxtjänster och en fin restaurang, Caprice, som serverar middag och har en vinlista. Hotellet har även en utomhus "Biergarten" äta och dricka område. De 21 rummen har tillgång till Wi-Fi, en TV, minibar och eget badrum.

Kemp Sport och Tagungshotel

Schmeddersweg 4

47906 Kempen, Tyskland

49-2152-20190

sporthotel-kempen.de


  

Kommentar