Hur att tjäna förlorade lax

January 5

Du kan grilla, baka eller steka lax för en typisk recept. Eller så kan du stjäla fisken för något elegant och annorlunda. Rik på omega-3-fettsyror, är lax ett bra komplement till någon diet.

Instruktioner

1 Skölj laxen filet under kallt rinnande vatten. Tryck försiktigt över filet att känna efter rest ben. Ta bort eventuella ben med en tång eller dra ut dem med fingrarna.

2 Överför lax filet till en stor bit av aluminiumfolie. Säsong med ett stänk av Kosher salt, nymalen svartpeppar och en nypa cayennepeppar.

3 Toppen ytan av filet med skivade citroner. Bryt upp några skivor av rå lök och placera bitar på toppen av citroner. Sked köpta salsa över lök och citroner.

4 Ta de långa ändarna av folien tillsammans och vik den över flera gånger för att försegla det väl. Twist varje ände av folien tätt för att stänga i ångan som skapas av tillagnings fisk.

5 Baka folieinslagna fisk i en 350 grad F över 20 minuter per tum tjocklek. Kom ihåg att fisken fortsätter att laga mat efter att det avlägsnats ur ugnen så se till att inte KOKA.

6 Ta laxen ur ugnen. Öppna folien och dränera överflödig vätska från fisken. Ta bort citroner och lök från toppen av filet.

7 Placera laxen filet på en servering tallrik. Toppa med färsk salsa. Garnera med färska citronskivor och lägg kvistar persilja för extra färg.


  

Kommentar