Grand Canyon Hotell i närheten South Rim

January 7

Grand Canyon Hotell i närheten South Rim


Betecknas som en av de sju naturliga underverk i världen, är Grand Canyon en imponerande syn som tog miljontals år att bilda. Mer än 90% av besökare till Grand Canyon huvudet till den södra kanten i Arizona, enligt Arizona Fritid Vacation Guide. Samtidigt som besöker området, där ett antal logi alternativ för att tillgodose din vistelse.

Best Western Grand Canyon Squire Inn

Best Western Grand Canyon Squire Inn ligger bara några minuter från South Rim ingången till nationalparken. Den har 250 luftkonditionerade rum / sviter, två restauranger som erbjuder kontinentala och amerikanska köket, två brasan salonger, en utomhuspool, ett träningsrum, jacuzzi, bastu, spelrum, skönhets- och massagesalong och tvättomaten. Rummen har kabel-tv, telefoner med data hamnar som erbjuder gratis lokalsamtal, gratis Wi-Fi, te / kaffebryggare, minikylskåp, radio / väckarklockor, hårtork och strykjärn och strykbräda. Speciella paket inkluderar helikopter och mark turer i Grand Canyon National Park.

Best Western Grand Canyon Squire Inn
PO Box 130

100 State Highway 64
Tusayan, AZ 86023
928-638-2681

grandcanyonsquire.com

El Tovar Hotel

Ligger inne i nationalparken i Grand Canyon byn, nästan 30 yards från den södra sidan av Grand Canyon, El Tovar Hotel har 78 luftkonditionerade rum / sviter. Bekvämligheterna inkluderar telefoner med data hamnar, kabel-tv, kylskåp, hårtork, strykjärn och strykbräda och värdeförvaringsskåp på rummet. Hotellet har en restaurang som serverar kontinentala och sydvästra rätter, en cocktaillounge och en resedisk. Standard-rummen är mindre än deluxe-rummen och sviterna har privata terrasser och utsikt över Grand Canyon. Detta rökfri anläggning, byggd 1905 och renoverades 2005, är ett registrerat nationellt historiskt landmärke.

El Tovar Hotel
PO Box 699
Grand Canyon Village
Grand Canyon National Park
AZ 86023
928-638-2961
grandcanyonlodges.com

Grand Hotel

Grand Hotel ligger en mil från South Rim ingången, har 121 rum och sviter, en vilda västern saloon sports bar, en cocktaillounge, inomhuspool, gym, jacuzzi och tvättomaten. Det finns en restaurang på plats som erbjuder amerikanska och sydvästra mat och levande kvällsunderhållning med indian dansare med infödda trummor och land musik band. Rummen och sviterna har satellit / kabel-tv, hög hastighet trådlöst Internet, telefoner med data hamnar, te / kaffekokare och hårtork. Rummen har även små balkonger. Barn under 12 år bor gratis i föräldrarnas rum. Detta rökfri Hotellet arrangerar vandringar, geologiska turer, foto utflykter och helikoptrar turer i Grand Canyon.

Grand Hotel
PO Box 3319

149 State Highway 64
Tusayan, AZ 86023
928-638-3333

grandcanyongrandhotel.com


  

Kommentar