Romantiska idéer för en smekmånad Cruise

September 9

Romantiska idéer för en smekmånad Cruise


Bröllops, förhoppningsvis, kommer bara en gång i livet, och det är därför många nygifta väljer att betala på en kryssning. Men nygifta inför en sådan mängd lockande alternativ att det ofta är svårt att avgöra vilket som ska ta. Det är viktigt att välja rätt typ av atmosfär; kryssningar för pensionärer eller studenter kommer att skilja sig avsevärt i atmosfären från kryssningar som utformats speciellt för smekmånad.

Alaska kryssningar

Om du är gift som helst mellan maj och september, kan en Alaskan kryssning vara precis okonventionella fly du letar efter. Det är också billigare för människor som bor på Stillahavskusten. Sommar kryssningar till Alaska anses lågsäsong, vilket innebär att priserna är lite lägre, och att du och din nya make ska kunna njuta av en lugnare, mer avskild tid tillsammans. De populäraste attraktionerna på Alaska kryssningar är valskådning under dagen och glaciären visning på natten. Du kanske till och med kunna se norrsken.

St Lucia

En kryssning till Karibien kan vara ett bra alternativ om du är gift under vintermånaderna, eftersom temperaturen tenderar att sjunka till mer uthärdlig nivå under denna tid. Bland de karibiska destinationer mest eftertraktade av smekmånad är St Lucia i södra Karibien. Anledningen till detta är inte så mycket St Lucia skönhet - dess fått massor av det, men det gör andra karibiska destinationer. St Lucia har valt att specialisera sig på smekmånad turism och erbjuder flera större orter såsom Anse Chastanet som är särskilt utformade för att tillgodose romantik och avskildhet (på bekostnad av partying) att smekmånad söker. Dessa orter är inte billig (priserna i genomsnitt ca $ 300 per natt), men de erbjuder avskilda stränder, massor av utrymme att ströva omkring och väl utformad smekmånad sviter.

Love Boat - Tui Tai Fiji Cruise

Om du är villig att resa över halva världen för att gå ombord på ett kryssningsfartyg, kan södra Stilla havet vara din perfekta alternativet. Tui Tai Expedition Cruise är bemannad med infödda fijianerna som är så erfarna i catering till smekmånad att tidskriftsförlaget Conde Nast har hänvisat till det som "världens sexigaste kryssningsfartyg". Tui Tai annonserar en chans att "kyss under vattenfall." Flera paket är tillgängliga som erbjuder kryssningar genom fijianska öarna på dagen och logi på romantisk smekmånad orterna på natten. Du kommer även att erbjudas en privat middag på en avskild strand med personal serenader dig (eller lämnar du ensam om du så önskar).


  

Kommentar