Hur man gör hemlagad kex med No Förkortning

October 29

Hur man gör hemlagad kex med No Förkortning


Älskar dig tanken på varm, smörig, hemlagad kex, men inte tanken på att intag av att halvfast fett som kallas förkorta? Även förkortning är en traditionell, som vanligen används ingrediens i kakor, det är inte alls nödvändigt. Vispa upp dessa fantastiskt rika kex och även mormor kommer att tigga för ditt recept.

Instruktioner

1 Värm ugnen till 400 grader Fahrenheit.

2 Hur man gör hemlagad kex med No Förkortning

Sålla tillsammans 4 koppar själv stigande mjöl, 1 1/2 msk strösocker, 3 tsk grädde av tandsten och en tesked kosher salt.

3 Lägg 1/4 kopp mjukt smör till mjölblandningen. Med händerna, kombinera smöret med mjölblandningen tills du har en grov, smulig blandning.

4 Hur man gör hemlagad kex med No Förkortning

Tillsätt 1 kopp varje grädde och kärnmjölk till mjölblandningen. Med hjälp av en sked och / eller dina händer, blanda tills den är helt kombineras.

5 Placera kex degen på en lätt mjölat bakbord och knåda väl. Kavla ut degen med en kavel till ungefär 1/2-inch tjock.

6 Hur man gör hemlagad kex med No Förkortning

Skär degen i kex med hjälp av en lätt mjölad 2-tums runda cookie cutter. Placera kakorna på cookie blad belagda med matlagning spray.

7 Vispa ihop två stora ägg och 2 msk helmjölk i en liten skål. Doppa en bakelse pensel i blandningen och lätt borsta toppar dina kex. 8 Hur man gör hemlagad kex med No Förkortning


Grädda kakorna i din förvärmd ugn i 10 till 15 minuter eller tills toppar är gyllenbrun (en tandpetare införas i mitten av ett kex skulle komma ut rena).


  

Kommentar