Hur man fixar Blunt Bangs

February 3

Hur man fixar Blunt Bangs


Visst, du älskar din lugg men inte trubbig, rakt över effekt du sport just nu. Fixa din skönhet blunder genom att lägga textur till din lugg, och skapa en stripig effekt. Inte alla smällar stilar skapas lika, och ibland vad som ser fantastiska på någon annan kanske inte den bästa leta efter dig. Styla din egen lugg, och spara pengar genom att skära håret mellan resor till salongen. Kom ihåg att håret växer alltid tillbaka så var inte rädd att använda saxen; men om du känner dig nervös sedan ta en vän för att hjälpa dig att skära.

Instruktioner

1 Kör en kam genom din lugg så att de är trasselfri. Ditt hår måste vara helt torr innan skärning, föreslår Kevin Mancuso, creative director för Nexxus, eftersom vått hår är längre än normalt.

2 kamma håret rakt ner mot näsan. Tjock lugg kommer att behöva separeras så texturen utbetalas jämnt. För att separera lugg, in änden av en råtta-tail kam horisontellt i mitten av luggen och dra det översta lagret upp och tillbaka mot kronan på huvudet. Säkra med en hårspänne.

3 Arbeta från mitten av din lugg utåt på varje sida. Håll håret i din icke-dominanta handen mellan pekfinger och långfinger, medan du använder din dominanta hand att skära med de små, vass sax.

4 Gör vertikala snitt i bottenlagret av luggen som använder de små, Scarp sax. Saxen bör endast gå en 1/4 tum djup in i håret. Fortsätt skär igenom luggen tills du är klar med undre skiktet.

5 Släpp det övre skiktet och upprepa styckningen. Brush slår att ta bort alla herrelösa hår och stil som vanligt.

Tips

  • Lägg texturering gel till din lugg för att skapa en tjock utseende.
  • Sidosvep lugg för en mer elegant och dramatisk look.
  • klippa alltid mindre än mer eftersom du kan alltid gå kortare, men inte längre.

  

Kommentar