Hur man gör en handväska från allt

December 17

Hur man gör en handväska från allt


Om du är en kvinna på väg ut ur huset, om att en picknick, en gala, eller något tillfälle i mellan, måste du bära lite pengar, din identitet, åtminstone en kompakt och kanske tuggummi. Allt detta kan passa in i en trendig koppling för din gala; för att picknick, kanske du även vill kasta i en termisk kopp med lite saft - så du behöver något större. Precis vad som helst i din garderob kan fungera som en handväska, och de enda begränsningarna du möter involvera material till hands och din kreativitet.

Instruktioner

1 Line en vintage lunchbox med filt, limning mjukt tyg på plats. Oavsett om du idrotts Scooby-Doo eller GI Joe på din matlåda, får du skrattar när du promenera in din 1980 part med denna väska. Filten inuti lådan kommer att skydda din makeup container och mobiltelefon, och hålla förändringar och nycklar från skramlande högt med varje steg du tar.

2 Skär ett ark av tapet som är tillräckligt bred för att hålla de objekt som du behöver för att bära med dig för dagen, och göra arket dubbelt så länge som det du behöver, som du kommer att vika det över för att göra din plånbok. Limma några kände på baksidan av tapeten och låt det torka. Vik pappret på mitten, och antingen häfta sidorna eller sy dem. Punch två hål nära toppen av varje sida, och köra två skosnören i en matchande färg genom båda hålen på varje sida - en skosnöre för varje sida av väskan - knyta dem på ändarna för att göra en knut som är större än den hål. Placera en svart plast gem, med metallflikarna som fälls ner, mitt på den öppna sidan, för att stänga din plånbok när dina artiklar är inne.

3 Lim kände på insidan av en vintage plast videokassett hållare. Detta bör vara den medföljande slag som uthyrningsställen används för att hålla banden - inte plasthylsorna med en öppen ände. Skjut dina viktiga objekt i väskan och knäppa fodralet stängt för en nyckfull bärare för dina värdesaker.

Tips

  • För tapeten handväska, trimma skosnören om de är för långa.

  

Kommentar