Hur du tränar en Jack Russell terrier

April 7

Hur du tränar en Jack Russell terrier


Lär dig att träna och lära dina Jack Russell Terrier cool hund tricks. Dessa grundläggande kommandon kan användas för att träna en hund av varje ras. Ha tålamod med din hund och kom ihåg att övning ger färdighet.

Instruktioner

En lära din hund att tala!

Nästa gång din hund gapar eller gör en muntlig buller säga "Tala!" och sedan ge din hund en behandling. Fortsätt att göra denna övning och de kommer att börja tala på kommando. Kom ihåg att ge dem en behandling varje gång.

2 SIT VOVVE!

Tryck försiktigt din hund bakben till marken medan du säger "sitta" när du vill att din hund att sitta. Ge dem en behandling efter de sitter och så småningom kommer de att haka på kommandot helt på egen hand.

3 NED BOY!

När man försöker att få din hund att fastställa säga "Down" när någon pekar på marken direkt under din hund eller genom att vänta tills de är i en undergiven ställning redan om på sina magar. Fake din spänning och belöna dem med en behandling. De kommer så småningom lära sig att detta läge betyder "Down" och belöningar kommer med att vara i den här positionen.

4 tassen!

Detta trick innebär att du direkt. Ta en av dina hundar tass och säga "Paw" eller "Gimme Paw" och sedan skaka tass. Nu belöna hunden med en behandling. Upprepa genom att säga "Gimme annan tass" eller "Andra tass" och nu skaka den tass. Ge dem en annan behandling. Fortsätta att upprepa detta och nolltid din hund kommer att erbjuda dig sina tassar när du säger "Gimme Paw!"

5 HÄL!

Jerk din bly kraftigt och säger i en allvarlig och fast ton "Heel." Detta kommando tar vanligtvis en lång tid för hundar att lära så försök att ha tålamod. Krängnings är viktigt för promenader eftersom det styr hunden från att dra beteende.


  

Kommentar