Hur Raka under armarna utan gupp

April 25

Rakning kan vara besvärligt, särskilt om du behöver raka under armarna. Det är mycket vanligt att drabbas av rakning stötar och rakkniv utslag när du ständigt raka under armarna på fel sätt. Här är några steg som hjälper dig raka korrekt så att du kommer att ha släta underarmar utan stötar.

Instruktioner

1 Tvål armhålorna i varmt till hett vatten i 10 till 15 minuter. Detta kommer att mjuka upp huden och förbereda dina armhålor för rakning. Du kan göra detta genom att blötlägga i en bubbelpool eller genom att lägga heta dukar på armhålorna. Kom ihåg att inte göra vattnet så varmt att det skållar dig.

2 Applicera rakkräm till de delar som du vill raka. Använda rakkräm istället för tvål är perfekt, eftersom raklödder innehåller mjukgörande som håller huden slick när du rakar.

3 Raka armhålorna går med säden i håret. Detta innebär att du kommer att raka i hårets växtriktning. Försök att använda en ny, fräsch blad. Detta kommer att förhindra håren från att växa i under huden, vilket skapar kliande gupp.

4 Skölj med vatten noggrant efter att du har rakat alla hår under armarna.

5 Torka under armarna med en mjuk handduk och applicera ett tunt lager av fuktighetskräm till rakade områden. Detta kommer att hålla armhålorna mjukt och fuktigt, och det kommer att skydda dem från att bli torr och kliande.

Tips

  • Håll alla rakkrämer och rakhyvlar räckhåll för barn.

  

Kommentar