Hur att dölja alkoholutandningsprov

October 19

Hur att dölja alkoholutandningsprov


Att dricka alkohol har varit ett populärt tidsfördriv i tusentals år. Tyvärr kan drycken leda till vad många kallar "alkoholutandningsprov." Medan alkohol andedräkt är inte en stor sak när du är bland vänner eller familj, kan det vara pinsamt eller oprofessionellt om någon annan får en doft. Följ dessa enkla instruktioner att hålla andan luktar fri från alkohol.

Instruktioner

1 Drick bara en typ av alkohol om du vill dölja din andedräkt senare. Varje typ av alkohol har sin egen doft och blanda olika typer av sprit eller öl kommer att göra det svårt att dölja alkoholutandningsprov.

2 Suga på hosta hela natten. De dölja lukten av alkohol på dina andetag, och människor kommer att vara mer benägna att hålla sig på avstånd om de tror att du har en förkylning. Ju längre bort de är, desto mindre sannolikt är det att lukta alkohol.

3 Ät aromatiska mat när du är klar att dricka. Vitlök, lök och kryddstark mat har starka dofter, så de kommer att övermanna lukten av alkohol. Jordnötssmör och chips fungerar också bra om du är orolig för att dölja stinkande andedräkt.

4 Bär en resa storlek flaska munvatten med dig och gurgla det minst en minut efter det att du har druckit. Du kan också ersätta lösa andetag remsor eller Altoids myntverk.

5 Ta bentonit och kol kapslar efter att ha druckit. Dessa kan hittas i alla apotek och i allmänhet kostar runt $ 10. Många experter säger att detta är det mest effektiva sättet att dölja alkohol på din andedräkt.

Tips

  • Tänk på att alkohol också kommer att sippra ut ur huden. Ta med en liten flaska parfym / cologne att använda efter att ha druckit.

  

Kommentar