Hur Dye Olika typer av hår

March 10

Hur Dye Olika typer av hår


Olika hårtyper kräver olika strategier och appliceringsteknik när det gäller döende. Virgin hår, hår som aldrig har färgats, är den enklaste. Hår som har färgats innan kräver en egen spelplan och minst två olika färgblandningar för att säkerställa en jämn färg i hela. Grått hår är envis. Och för att uppnå naturlig, 100 procents täckning på grått hår behövs något extra.

Instruktioner

Jungfru

1 Häll hårfärg i färgen flaskan och blanda det med en lika stor mängd 10-volym (styrka) utvecklare. Skaka kraftigt för att blanda.

2 Sätt på handskarna och mätta håret med färgämnet från rot till topp genom att dela upp håret i små, 1/2-tums sektioner och klämma färgen på sektionen. Arbetet färgen i håret med fingertopparna.

3 Inspektera håret för eventuella fläckar som inte får omfattas helt med färgen. Applicera mer färg om det behövs. Vänta 30 minuter.

4 Skölj med varmt vatten tills vattnet är klart. Schampo, skick och stil håret.

färgade

5 Blanda hårfärg med lika delar av 10-volym utvecklare i färgflaskan. Twist på locket och skaka tills blandningen är ordentligt blandat.

6 Sätt på handskar och applicera färgen till återväxt sektionen med enbart små, halv-tums uppbrott. Arbetet färgen i håret med hjälp av massera rörelser med fingertopparna. Kontrollera igen håret för att säkerställa tillräcklig täckning. Vänta 20 minuter.

7 Skölj ut färgen flaskan och hälla mer färg i flaskan. Blanda färgen med lika delar av 5-volym utvecklare. Mätta resterande hår med denna färg blandning. Vänta 10 minuter.

8 Skölj håret tills allt färgämne har sköljts bort. Schampo och vårdar håret. Stil som önskas.

Grå

9 Blanda lika delar av hårfärg och 20-volym färgframkallare i färgflaskan. Stäng flaskan och skaka för att blanda.

10 Ta bort locket, tillsätt en liten mängd röd färg förutom blandningen (ca 1/2 oz.), Och byt ut locket. Skaka tills blandas ordentligt.

11 Sätt på handskarna och använda färgen från rot till topp med hjälp av små, halv-tums uppbrott. Fortsätta tillämpa färg och arbeta in den med fingrarna tills håret är helt mättad. Vänta 40 minuter.

12 Skölj, schampo och vårdar håret för att avsluta.


  

Kommentar