Hur Mail kefir korn

October 21

Hur Mail kefir korn


Kefir korn ser ut som blomkål och består av bakterier och jäst. De har protein, lipider och socker. Äta kefir korn kan ha många hälsofördelar. Det sägs att säden upptäcktes i Kaukasus område där det kommer från.

För att göra kefir behöver en liten sats av kefir korn. Om väl omhändertagen, kommer det att vara för evigt. Du kan skicka kefir korn färsk eller torkad. Båda metoderna tar inte mycket tid att förbereda.

Instruktioner

Förbered kefir korn för Shipping

1 Placera vattenbaserade kefir korn i en sockerlösning av 2 tsk. socker, en kopp vatten och 3 msk. av kefir korn. Du kan ersätta socker med 2 tsk. av melass för att minska tryckuppbyggnad under leveransprocessen.

2 Placera mjölkbaserade kefir korn i en söt vassla eller färsk mjölk lösning. Använd 3/4 kopp kokt vatten som har kylts, 1-2 tsk. vasslepulver och 1-2 msk. av kefir korn. Du kan också ersätta vattenlösningen med 3/4 kopp färsk mjölk.

3 Använd en liten livsmedelskvalitet plastflaska som är 1/3 till 3/4 cup i storlek. Häll lösningen i flaskan och pressa så den når toppen. Sätt på locket och säkra ordentligt. Se till att det inte finns några luftspalter i flaskan. Det rekommenderas att använda en leveransmetod som inte överstiger sju till tio dagar.

4 För torkade kefir korn, skickar en del delvis torkade kefir korn med två delar av torrt mjölkpulver i en försluten plastpåse. Kefir korn kommer att pågå i två månader i detta tillstånd.

5 Det rekommenderas att du paketera kefir korn så säkert som möjligt. Genom att använda bubbelplast eller placera dem i en stadig låda, kan du se till att paketet kommer inte att hamna skadade.

Tips

  • Om du inte har en livsmedelskvalitet plastflaska, kan en läsk eller vattenflaska användas i stället.

  

Kommentar