Hur man ska täcka rynklinjer på Face

February 13

Hur man ska täcka rynklinjer på Face


Som människor ålder, förlorar hudens elasticitet och blir mer sårbara för miljö- och biologiska faktorer, eftersom kroppen producerar mindre kollagen. Kollagen är ansvarig för fyllig, ungdomlig hy. Ett underskott av kollagen gör att huden att vara mindre motståndskraftig. Huden förlorar fasthet, och som ett resultat, rynkor ta form. En vanlig form av rynkor är rynklinjer, vilka är djupa inbuktningar på den nedre delen av munnen och i mellan ögonbrynen. Dessa djupt liggande rynkor gör ofta människor ser ledsen. Minska uppkomsten av djupt liggande rynkor genom att använda anti-aging hud produkter och utnyttja makeup tekniker.

Instruktioner

Använd Light Concealer

1 Applicera en ljus färgad krämig concealer i ansiktet med hjälp av en concealer borste. Sträcker sig borsten från toppen av varje rynka pannan linje till botten av varje rynka pannan linje så concealern helt täcker varje rynka pannan linje.

2 Blandning i färgat ljus concealer med concealer borste. Använd en mjuk klappa rörelse för att blanda concealern in i huden.

3 Använd en kosmetisk svamp för att placera några droppar stiftelse på svampen. Applicera din foundation över hela ansiktet. Använder svampen med fundamentet för att blanda concealern in i huden med användning av en klappa rörelse.

Icke-invasiva behandlingar

4 Applicera en lokal antiinflammatorisk, alfaliponsyra produkt i ansiktet. Använd en generös mängd av denna produkt på områden i ansiktet benägna att Byxhäng. iVillage.com föreslår att placera denna produkt runt käklinjen och halsen, eftersom dessa områden är benägna att Byxhäng. Denna icke-invasiva rynkor behandling hjälper till att strama åt huden och korrekt hängande.

5 Använd denna produkt i kombination med mjukgörande med alpha hydroxy, antioxidanter och SPF skydd. Dessa produkter skyddar huden från bildandet av nya rynkor. De levererar också värdefulla ingredienser för att minska storleken på djupare set rynkor, såsom rynka pannan linjer.

6 Lödder hud med en anti-aging nattkräm eller anti-aging fuktighetskräm innan du går till sängs. Välj en företrädesvis utformad för användning nattetid. Förlust av fukt är en annan känd orsak till rynkor. Genom att använda fuktighetskräm, du återfukta huden och leverera viktiga näringsämnen till huden, vilket gör den mer motståndskraftig.

Tips

  • Bära en hatt och solglasögon när man går ut i solen. Hatten hjälper till att skydda ditt ansikte och hår från solskador. Solglasögonen bidrar till att skydda dina ögon och den känsliga huden runt ögonen mot solskador.
  • Web MD konstaterar att många kvinnor gör misstaget att tillämpa för mycket smink i ansiktet, som blir cakey och i stället för att dölja rynkor, kvittar det i rynkor och framhäver dem.
  • Du kanske vill prova en mängd olika vattenbaserade och grädde baserade concealers att hitta den bästa lämpad för just din hudtyp. Denna concealer bör också bidra till att dölja djupt liggande rynkor.

  

Kommentar