Hur man använder en Bröd Mold

February 10

Hur man använder en Bröd Mold


Bröd-bakning formar har traditionellt använts för att ge bröd dekorativa mönster och former, men nyligen bröd-bakformar har tagit på ett antal olika användningsområden. Utbudet av former tillgängliga för brödformar har ökat kraftigt, och många formar har också en non-stick yta. Andra formarna är utformade så att det färdiga brödet är i form av ett bröd skål, som används för att servera soppor. Med användning av ett bröd-bakning mögel är inte svårt, och resultaten som produceras av brödformar är mycket konsekvent.

Instruktioner

1 Köp ett bröd mögel från ditt lokala bakning leverans eller hantverk butik eller från en specialitet återförsäljare. Formarna kommer i en rad olika material, innefattande aluminium, lera och silikon.

2 Värm ugnen till den temperatur som krävs i ditt recept. Se till att du använder en form som tål temperaturen ditt recept antyder.

3 Smör och mjöl insidan av din bakning mögel, eller använd en nonstick matlagning spray. Detta kommer inte att vara nödvändigt om du använder en silikonbröd bakformen.

4 Förbereda och knåda din bröddeg som din recept. Förutom bröd, kan formar användas för kakor - detta fungerar särskilt väl med silikon bakformar.

5 Placera bröddeg i bakformen. Om du använder en dekorativ form, tryck försiktigt degen på formens åsar för att säkerställa att den färdiga brödet kommer att markeras med mögel design.

6 Låt brödet svalna i åtminstone 10 minuter i sin form, och sedan försiktigt vrida formen över för att ta bort brödet. Om du använder en silikonform, kan du ta bort brödet omedelbart.


  

Kommentar