Deli Lunch Kött vs. Färdigförpackade lunch kött

February 10

Deli Lunch Kött vs. Färdigförpackade lunch kött


Låt köparen akta när beslut fattas mellan deli lunch kött och en färdigförpackade en. Deli lunch kött är till synes frisk eller åtminstone nyligen skivas. Prepackaged lunch kött är förseglade och färskt tills de öppnas, men detta kan vara på bekostnad av tillsatta konserveringsmedel. De frågor som är nödvändiga för att avgöra vilka specifika lunch kött är bäst för dig verifieras av fakta, inklusive vad som skrivs ut på etiketten samt vad du ser med egna ögon.

Deli Lunch Kött renlighet och sanitet

Flera personal hanterar deli lunch kött från det ögonblick den avlägsnas från sin originalförpackning. Ett förorenat kniv som används för att öppna förpackningen introducerar bakterier i köttet. Lunch kött hanteras flera gånger eftersom den visas i en kall monter och avlägsnas från den kalla temperaturen när en beställning. Det är oinslagna och placeras på skivaren där varje skiva vidrörs. Handskar kors kontaminerar kött om handskarna inte ersätts varje gång en annan bit kött hanteras. Skärmaskinen - såvida det inte demonteras, rengöras och desinficeras varje gång den används - har rest från lunch kött tidigare skivade som kan vara förorenade. Möjligheten för bakteriell kontamination och korskontaminering är hög från det ögonblick paketet med lunch kött öppnas.

Färdigförpackade Lunch Kött renlighet och sanitet

Färdigförpackade lunchmeats tillverkas under ledning och övervakning av United States Department of Agriculture, samma som deli lunch kött. När förpackade i livsmedelssäkra behållare, dessa lunch kött förseglad tills konsumenten öppnar dem hemma och sanitet kedjan är då bruten. Efter öppning är lunch kött mindre känsliga för bakterier när den avlägsnas från den ursprungliga behållaren och placeras i en lufttät återförslutningsbar påse.

Deli Lunch Kött Hållbarhet och kvalitet

Deli lunch kött kommer till butiken i stora bitar som väger upp till åtminstone 12 pund. Köttet har i allmänhet en mycket lång hållbarhet samtidigt som det finns kvar i originalförpackningen. Om förpackningarna öppnas, är hållbarheten anges på förpackningen ogiltiga. Den lunch kött hanteras många gånger ytterligare urholkar hållbarheten. Billigare deli kött är tillverkad av många olika muskler från många djur och hålls samman genom att extrahera dess protein och använda den för att binda musklerna tillsammans. Det injiceras med vatten vid tiden för tillverkning, och en lösning av modifierad livsmedelsstärkelse, salt, karragenan och andra livsmedelsderivat tillsätts för att hålla kvar överskottsvatten. Eftersom hållbarheten eroderar, kan dessa tillsatser inte behålla vattnet och köttet blir smart och vattnig.

Färdigförpackade Lunch Kött Hållbarhet och kvalitet

Färdigförpackade lunch kött har en kortare hållbarhetstid i sin originalförpackning än vad deli lunch kött i sin originalförpackning. Skillnaden ligger i det faktum att deli lunch kött öppnas för att segmentera det för flera kunder, att äventyra dess hållbarhet dramatiskt. Deli skivad lunch kött bör ätas inom en till tre dagar efter köpet. De ytterligare konserveringsmedel i färdigförpackade lunch kött förlänga hållbarheten efter öppnades för tre till fem dagar. Med hjälp av en enda tjäna portionsförpackningar är ännu bättre eftersom alla lunch kött konsumeras på en gång utan exponering för temperaturförändringar eller vidare hantering.

Närings Jämförelse av Deli Lunch Kött vs. Färdigförpackade lunch kött

Det finns alldeles för många tillverkare, varumärken, sorter och alternativ för både deli lunch kött och färdigförpackade lunch kött för att göra generaliseringar om näringsinnehåll. Många tillverkare producerar samma produkt för användning deli lunch kött och för färdigförpackade lunch kött. Alternativen för nitrat- och nitritfria kött, fettfritt, organiskt, ljus och saltfritt liksom andra finns i deli skivade och färdigförpackade kött lunch. Det bästa alternativet för konsumenten är att begära och läsa närings etiketter av färska skivade deli kött och läser produktnäringsvärdesdeklarationen på färdigförpackade kött.


  

Kommentar