Hur Upcycle Projekt med kläder

August 17

Hur Upcycle Projekt med kläder


Undvik att lägga avfall till deponi av upcycling tyg som finns på gamla kläder till något nytt. Processen för upcycling innebär att skära upp ett klädesplagg eller annan typ av tyg och använda den för att göra något annat. Det är en enkel procedur, beroende på vilket mönster du väljer, är det perfekt för nybörjare att lära sig sy. Möjligheterna om vad man ska skapa är oändliga, vilket gör det möjligt att utöka din kreativitet och samtidigt skydda jorden.

Instruktioner

1 Sök efter det mönster som du vill skapa från tyget. Välj något som är ganska enkel, särskilt om det är ditt första projekt.

2 Skär gamla material baserat på behov från det mönster som du väljer. Beroende på mönstret, kan du behöva använda mer än ett klädesplagg. Om du behöver mer material, eller kontrasterande material, sedan överväga att besöka en sparsamhet butik för att lokalisera olika tyger. Secondhandbutiker typiskt donera till en kyrka eller organisation, har ett brett utbud av kläder för upcycling och kostar mindre än en ny tygstycke.

3 Ordna ditt material och börja sy artikel tillsammans. Även om du kommer att behöva sy tygstycken tillsammans, kan du undvika att sy fållar med no-sy fåll tejp.

4 Återanvändning elastisk, knappar, garn, snöre eller blixtlås, som kan hittas på gamla kläder i ditt projekt. Det finns aldrig ett behov av att köpa "nya" kläder eller accenter för ett upcycled projekt.

5 Vänta med att göra sig av med ytterligare material. Du kanske vill hålla den till hands för framtida upcycling projekt. Scraps och strimlor av tyg eller knappar och snaps kan spara pengar på lång sikt. Spara tygerna i en sy låda eller tyg rutan "Upcycling klipp."

Tips

  • Upcycling ger dig möjlighet att skapa en egen sy mönster.
  • Få tillsammans med vänner och Upcycle din gamla kläder.
  • Lägg utsmyckningar, såsom pärlor och strass, med tyg lim.
  • Använd tyg färg för att skapa intrikata mönster på nya projekt.

  

Kommentar