Hur man gör 50-talet kvinnor frisyrer

April 28

Hur man gör 50-talet kvinnor frisyrer


På 50-talet, feminina lockar var och kvinnor fick dem vanligtvis genom att rulla håret i en uppsättning och låta det torka över natten - detta var innan den moderna bekvämligheten med personliga hårfön. Dessa lockiga stilar ibland förskönas med pompadours. För kvinnor i 50-talet som gick mot utseendet på snäva lockar, det frisyr var en populär stil. Med denna look, var hår mestadels rakt, men skruvade i ändarna. Dessa stilar kan ta lite övning att få rätt.

Instruktioner

pompadouren

1 Spraya håret med termisk sprutning, och sedan ställa in den i de varma rullarna.

2 Ta ut rullarna, och borsta håret ut. Genom pannan, avsnitt av en triangelformad bit av hår som är bred vid pannan och avsmalnar mot baksidan. Detta hår kommer att rullas in i Pompadour.

3 Tease den sektione-off hår vissa att ge det fyllighet - placera en borste eller kam halvvägs mellan rötterna och ändarna på håret, och sedan försiktigt borsta håret bakåt.

4 Rulla sektione-off hår mot baksidan av huvudet, med början vid ändarna, tills du bilda en stor rulle som sitter på toppen av din panna.

5 Använd hårnålar för att hålla den rullade håret på plats, sätter loss inuti valsen så att stiften inte kan ses. Spraya rulle med hårspray. Använd pomada att jämna utbyggnaden - ösa ut en liten bit av pomada, gnugga det mellan fingrarna och sedan försiktigt klappa den på ditt hår. Använd dina händer för att jämna det i håret.

6 Använd en kam för att lufta rullade håret. Placera kammen inuti valsen, och dra i håret ut för att göra pompadouren bredare.

den page

7 Spraya håret med termisk sprutning, och sedan ställa in den i varma valsar under 10 minuter. Ställ lockarna i en vinkel som inte kommer att möjliggöra mycket volym.

8 Ta håret ur rullarna och kamma det. Reta håret under tills det är fylligare. kamma sedan håret enligt i ryggen och på sidorna tills håret bildar en lång, kontinuerlig rulle som sträcker sig från botten av ett öra till botten av den andra. Använd hårspray för att hålla håret på plats.

9 Använd hårnålar för att hålla stilen. Infoga dem under håret, inuti rullade ändarna där de inte kan ses.

10 Använd ett hår kam för att dra håret tillbaka på vardera sidan av huvudet, ovanför öronen. Sedan låsa den på plats genom att trycka ner.

11 Smooth hår genom att gnida pomada i händerna, och försiktigt tillämpa den på håret.

Tips

  • Slå upp bilder på den stil du vill uppnå, eller ännu bättre, titta på gamla filmer med stilar för att få en 360-graders utsikt över håret.

  

Kommentar