Att göra som en familj i New York

May 4

Att göra som en familj i New York


New York kan vara ett bra ställe att besöka för familjer. I en stad med drygt 8 miljoner invånare kan det vara svårt att tro att någon kan göra något annat än stöta in i varandra. Men om du letar efter något pedagogiskt, aktiv eller underhållande, det finns plats för alla i New York City.

Kajakpaddling på Hudson

Paddla kajak på Hudsonfloden. Alla dina barn måste veta hur man simma och unga under 16 år måste rida med sina föräldrar. Detta är en en bra flykt från de vanliga turiststråken och ger några fina vyer över stadens silhuett. Vila lätt eftersom kajaken området är skyddat från andra fartyg. Grundläggande 20-minuten hyror inkluderar paddlar och flytvästar.

Avancera till nästa nivå genom att anmäla sig introduktions kajak klasser. Instruktörer kommer att ge hela familjen grunderna medan i vattnet. Om mamma och pappa är av tillräcklig styrka, tre timmars guidade turer finns också och ibland, beroende på tidvattnet, huvud över vattnet till Hoboken, New Jersey.

Naturhistoriska museet

Ta tunnelbanan till Upper West Side och besöka Natural History Museum. Dinosaurier, valar, grizzlybjörnar och konstellationer är bland en avgjutning av många som kommer att underhålla och utbilda familjen. Sitter tvärs över gatan från Central Park, kan du bryta upp dagen genom att släppa lös barnen en stund på Safari Lekplats på 91st Street.

Flyga snabbare än ljusets hastighet i rymden på Hayden Planetarium. En del av museet, är planetariet en av höjdpunkterna i varje besök här. Två stora teatrar inom en sfär kommer att visa dig hela kupolen videofilmer som imiterar data som används av moderna forskare att observera universum. Utanför området är detaljerade utställningar som förklarar universum vi lever i.

Coney Island

Scream i skräck medan ridning Cyclone Roller Coaster på Coney Island i Brooklyn. Cyklonen är något av en stad ikon och kan lika gärna vara ett krav för alla besökare. Av trä, kommer denna kustfartyg skramla dina sinnen och att första droppen, som vetter mot havet, kommer alltid att göra dig yr. Efteråt, promenera ner strandpromenaden innan doppa tårna i sanden och surfa.

Köpa biljetter till en Cykloner baseballmatch när du är klar. Rätt ner på strandpromenaden från berg-och dalbana är Keyspan Park, hem till farmarligan Brooklyn Cykloner. Brooklynites har aldrig förlåtit de krafter som för länge sedan förde Dodgers till Los Angeles. Kanalisera sin energi, fläktar här tenderar att vara en passionerad sortera och detta kommer att göra din familj dag i parken en givande en.


  

Kommentar