Hur man gör Holey jeans med vita Strands

August 3

Hur man gör Holey jeans med vita Strands


Slitna jeans, som vanligtvis kallas nödställda jeans inom modebranschen, kan vara mycket dyr. Istället för att betala översta dollar för ett par trendiga jeans med hål i dem, skapa ditt eget med hjälp av en befintlig par jeans. Skapa hål i dina jeans med vit tråd visar, känd som den gängade utseende, kan göras på mindre än en timme. Om obekant med att skapa slitna jeans, börja i liten skala. Du kan alltid göra hålen större senare.

Instruktioner

1 Sätt på jeans och stå framför en spegel. Bestäm var du vill placera hålen. Många populära områden är knän och mindre hål på låren.

2 Dra en rak linje på området med en markör. Ta bort jeans och lägg dem på en plan yta.

3 Leta märken du gjort och skär jeans med en sax. För små hål, skurna i en rak linje. För stora hål, skära ut en liten del. Hålet kommer att bli större ju mer jeans är slitna och tvättas.

4 Placera den skarpa kanten av rakblad längs snittet och snabbt dra på materialet med bladet. Detta kommer striden duken, skapar vita trådar. Fortsätt tills du är nöjd med utseendet på hålen.

5 Tvätta och torka jeans. Tvätta jeans kommer att mjuka upp utseendet av hålen så att de ser mer naturlig och inte handgjorda.

Tips

  • Övervaka barn runt saxar och rakblad.

  

Kommentar