Treefrogs Habitat

March 4

Treefrogs Habitat


Två arter av nordamerikanska träd grodor är vanligen hålls som husdjur. Dessa grodor upptar lite olika livsmiljöer, och terrarier kan simulera de bästa egenskaperna hos heller.

Hyla Cinerea

Den gröna lövgroda förekommer i hela den amerikanska sydost och så långt västerut som Texas. Greener föredrar vegetation i eller nära vattnet och ofta smälter in i högt gräs för att undkomma rovdjur.

Hyla versicolor

Grå lövgroda återger i små vattendrag - inklusive konstgjorda bassänger. Mer träd- än de gröna, grått ändrar färg för att matcha utseendet på lövträd bark.

Funktioner

Båda arterna behöver en liten skål med rent vatten och vegetation för klättring och döljande. Lövgrodor vilja vila på stammar av växter på vattnet, medan gråtoner skulle föredra en trädgren och en torrare men fortfarande fuktig miljö.

detaljer

Absorberande sängkläder såsom kokosfiber eller pappershanddukar bör täcka botten av terrariet och bytas vid behov. Made täcker förhindra dessa grodor och deras mat från att fly.

Temperatur

Perfekt dagstemperaturer topp vid 80 grader C. Den minimi på natten är 65 grader F. Tree grodor är nattdjur, men kan tolerera en låg watt glödlampa för värme i kallt väder.


  

Kommentar