Så här uppdaterar Mod Lip

February 10

Så här uppdaterar Mod Lip


Fashionabla 1960 sex kattungar bleknade ner sina läppar i ett försök att stanna på modet. För att få utseendet, skulle en del även ersätta concealer för läppstift. Under 1970- och 1980-talen, nakna frostat läppstift kom ut på marknaden, men många vände snart ryggen på ultra-glänsande läppfärg, som har gått på tomgång i Annals of mode historia. Om du vill måla dina läppar i en stil närmare den ursprungliga mod läppen, här är tips som ger dig blek, men frodiga och friska läppar. Koppla ihop dem med en rökig ögat eller ens med en återskapande av 1960-talet ögonmakeup för en groovy utseende som inte kommer snart att glömmas.

Instruktioner

1 Skrubba och återfuktar läpparna för att förhindra fula flagor. På bleka läppar, någon torrhet, sprickbildning eller blödning i området är mycket tydligare och ointressant.

2 Täck dina läppar med en foundation som matchar din hudton. Detta ger dig en tom duk att arbeta med när du skapar en felfri naken läpp.

3 Pat ett silikonbaserat makeup primer över din naturliga läpp linje. Detta är en förebyggande åtgärd som kommer att hålla krämiga läpprodukter från blödning eller ludd. Fyll läppar in med en naken eller kött tonen penna för att ge läppstift en bas för att klamra sig fast vid. Använd en spetsig concealer pensel doppad i subtil highlighter för att förbättra fören på dina läppar. Detta tillför dimension, medan den gamla mod läppen ser plattare i jämförelse.

4 Hitta en naken creme läppstift färgas med en svag rosa. Ljuset ljus nyans hindrar dig från att se urblekta. Applicera med en läpp pensel till prydligt fördela färg. Dab på den största koncentrationen av produkten på mitten av både övre och nedre läppar. Stroke utåt, tills färgen möter gränsen av läppen linje. Genom att inte klumpförebyggande på läppstift på läppen linje, undvika dig möjligheten att creme finna sin väg in i de fina linjerna i området.

5 Top läppar med en klar glans. Överdriv inte. En droppe i mitten av både övre och nedre läppar är allt du behöver. Arbetet glansen utåt använder läpp pensel. Det är inte nödvändigt att förlänga glans hela vägen mot läppen linje, eftersom detta kan göra dina läppar ser för ostrukturerad.

Tips

  • Ändra utseendet genom att tillsätta en antydan till en annan än rosa nyans till en naken läppstift. På en konstnärs palett, blanda en del av läppstift med en droppe ren glans i skuggan av valet. Så länge färgen är i första hand naken, du fortfarande få en uppdaterad mod utseende.

  

Kommentar