Hur man sparar pengar på kläder: mode idéer till Uppdatera din Syle gratis

March 31

Hur man sparar pengar på kläder: mode idéer till Uppdatera din Syle gratis


Ser bra ökar ditt självförtroende, och mode kan vara roligt. Det kan också bli kostsamt. Men även om du uppdaterar din garderob är praktiskt taget ett krav jobb, kan du bo i stil utan att spendera några pengar.

Instruktioner

1 Välj en källa för mode inspiration, om webbsajter som iVillage eller tidskriftssajterna. Registrerar dig för att få gratis kataloger från dina favoritbutiker är ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterade om mode och trender.

2 Gå igenom din garderob åtminstone en gång varje säsong och utvärdera vad som fortfarande passar, och vad är fortfarande i stil. Håll kläder som är av säsongen på en separat plats. När du går för att få ut dem, kommer de att känna sig som ny eftersom de inte har stirrar på dig varje dag.

3 Brainstorm ny garderob kombinationer baserat på inspiration hittar du från dina modekällor. Hitta en sändning butik nära dig och sälja något du inte har bärs under det senaste året, eller sälja varor på Craigslist eller eBay. Använda intäkterna för att köpa tillbehör och skor. Bara uppdatera tillbehör kommer att ge dig ett nytt utseende. Handla på off-pris eller secondhandbutiker för att sträcka på sändning dollar.

Tips

  • Om du väljer kläder är din passion, ansöka om ett deltidsjobb på din favorit butik. Vid vissa butiker kan du arbeta så få som fyra timmar per vecka, men ändå få en betydande anställd rabatt.
  • Överväga en kläd swap. Bjuda in vänner att handla oönskade kläder och accessoarer så att alla har något "nytt".

  

Kommentar