First Class Vs. standard klass

June 20

First Class Vs. standard klass


Beslutar att köpa första klass eller standard-klass biljetter flygplan kan betyda skillnaden mellan en obekväm flygning och en lugn flygning. Första klass erbjuder ökade fördelar och personlig uppmärksamhet från flygvärdinnor men kommer med en kostnad som i tränare undvika. Vid landning, första och standard-klass passagerare anländer till samma port vid samma tidpunkt. Skillnaden ligger i hur varje känns när hon gick mot bagageutlämningen. En välinformerad flygplan biljett inköp leder till en mer angenäm resa.

Betydelse

För dem på en budget spendera hundratals, ibland tusentals extra dollar på första klass flygbiljetter inte vettigt. För affärsresenärer som kan kostnadsföra sina flyg kostnader eller de med flera medel, är första klass ett lämpligare alternativ. Det är viktigt att komma ihåg varje flygbolag transportören har unika sitt bekvämligheter i både första och standardklassen. Att välja rätt sätet har en stor effekt på börjar eller avslutar en resa på höger fot.

Funktioner

Det gamla ordspråket, "du får vad du betalar för" verkligen ringar sant när man köper flygbiljetter. Förstklassig sittplatser är en exklusiv grupp med bekvämligheter som inte finns i standardklassen. Förstklassig sittplatser är rymligare, har en högre grad av in-flight måltid, tar inte betalt för alkoholdrycker och ger ökad uppmärksamhet från flygvärdinnor. Varje bärare har en unik uppsättning av sittplatser fördelar. Virgin America förstklassiga resenärer få tillgång till massera lädersäten med 55-tums sätena och två kryss väskor för gratis. Standard klass resenärer som flyger JetBlue får den mest benutrymme tränare sittplatser med 34 inches att sträcka ut i rader 12-25.

fördelar

Fördelen med att resa standardklass är mer myntet i fickan. Medan standardklass inte erbjuder alla krusiduller och rum som finns i första klass, är prisskillnaden betydande. Spara pengar på resekostnader sparar pengar för underhållning medan destinationen. För den som söker rymliga lädersäten, optimal under flygning avkoppling och tillgodosedda tjänst, är första klass rätt väg att gå. Första klass går också och lämnar planet först om tiden är knapp.

expert Insight

Högre passagerare är intresserade av ökad benutrymme inte behöver köpa första klass biljetter för att hitta det även om detta är ett alternativ. Skottet och utrymnings rader inom standardsitt delen av planet har mer benutrymme för bygg- och säkerhetsskäl. Emergency rad passagerare måste vara över 18 år gammal. Kontrollera platstillgången med en agent vid grinden ger ibland en billig eller gratis möjlighet att byta plats. För dem i standardklass intresserad av att uppgradera till första klass före ombordstigning förväntar sig en förändring avgift för inhemska och internationella flygningar. Fråga vid grinden skrivbordet om tomma skott eller nödutgång sätesraden. Om det finns några, byta till den platsen inte kostar någonting.

missuppfattningar

Inte alla första klass och standard-klass sittplatser är densamma. Varje flygbolag har sin egen lista över funktioner och fördelar för varje kabinsektioner. Det bästa sättet att få information om vem erbjuder vad är att besöka enskilda bärare webbplatser innan ett köpbeslut.


  

Kommentar