Hur man Lace Dubbel Layered Converse Höga skor och Låga skor

March 20

Hur man Lace Dubbel Layered Converse Höga skor och Låga skor


Converse skor har funnits sedan början av 1900-talet. Skorna är ofta kallas "Chucks" med hänvisning till engångs Converse anställd och Harlem Globetrotter Chuck Taylor. Under de år som gått sedan Alar infördes till modevärlden, har dussintals olika stilar komma ut; vissa är dubbla lager höga och låga toppar. Att snöra dessa Converse sneakers du kan använda en mängd olika snörning metoder; Men, är det säkraste och enklaste sättet att snöra dem standardtvär metoden.

Instruktioner

1 Räta ut snören av dina skor så att de ligger plant; inte bara ser det bättre när skorna är platt, men de kommer att pågå längre och passar säkrare.

2 Ta en ände av spets i varje hand och sätt in tips i botten uppsättning av öljetter i Converse sneakers. Du kan infoga spetsarna genom toppen på öglorna eller genom botten; beroende på vilket du föredrar.

3 Fortsätt att hålla en ände av spets i varje hand och korsa skosnören att göra en "X" -form. Sätt tips av varje spets i nästa uppsättning av öljetter. Upprepa detta mönster tills du når toppen uppsättning öljetter, som är där du binda dina skor.


  

Kommentar