Hur Spike riktigt långt hår

June 28

Hur Spike riktigt långt hår


Spretigt hår är en stapelvara för några punk, emo och scen stilar. Även om det är sant att ju längre håret är desto svårare är det att spika, är det inte ens nära att vara omöjligt. Allt som krävs för att spika riktigt långt hår är en konsekvent, kvalitet teknik parat med några gamla bra tålamod. Nyckeln till spikning spikarna så att de stannar upp utan att falla ner senare är att investera i vissa allvarligt starka hår product-- bestämt hår lim.

Instruktioner

1 Ta en dusch och tvätta håret som vanligt. När du kommer ut, krama alla fukt ur håret med en handduk.

2 Borsta ditt hår så att det inte har hakar och är lätt att arbeta med. Ta en liten del, cirka en halv tum bred, och kör fingrarna genom det samtidigt som du håller den rakt upp från huvudet.

3 Applicera ett extremt tunga hår produkt avsedd för is, som hår lim. Kör hår lim genom den del av håret, ständigt kör fingrarna uppåt genom avsnitt i en spik form. Twist håret i en punkt när det torkar.

4 Håll spetsen i ena handen och en hårtork i det andra, med hjälp av den svala inställning att spränga spetsen och torka produkten. Tillsätt mer hår lim som behövs. Låt inte gå i spetsen tills den står på egen hand.

5 Upprepa för hela huvudet, går igenom en sektion i taget. När varje spik har bildats, spraya hela "göra ned med några tunga hårspray för att erbjuda ännu mer grepp.


  

Kommentar