De bästa typerna av pannor för att laga äggröra

December 26

De bästa typerna av pannor för att laga äggröra


Ägg är en frukost val för många människor, och med tillägg av några ingredienser som salsa, sautérade planteras eller halstrad lax, kan äggröra bli en snabb och hälsosam middag, alltför. Pack med högsta kvalitet protein som finns i livsmedel, är ett ägg bara 70 kalorier, och äggröra är enkla att göra, oavsett vilken typ av kastrull du föredrar matlagning med.

Nonstick Fry Pan

Nonstick kokkärl är vanligtvis belagda med teflon eller någon annan typ av skyddsbeläggning som förhindrar livsmedel från att fastna utan användning av smörjmedel som olja eller smör. Äggröra lätt kokas i en nonstick panna genom att helt enkelt hälla blandade råa ägg i pannan och rör dem med en gummiskrapa. Vara försiktig med att inte använda en metallspatel eller gaffel för att röra om i ägg, som metallen kan orsaka att nonstick beläggningen flagnar.

Rostfritt stål Fry Pan

Rostfritt stål köksredskap är valet av många kockar och restauranger. Den franska Culinary Institute i New York lär ut alla sina elever att laga med hjälp av utrustning i rostfritt stål. En liten mängd olja bör läggas till en förvärmd kastrull innan äggen läggs till att de inte fastnar i stekpannan och bränna. Koka ägg över låg till medelhög värme och rör hela tiden för att få dem till rätt konsistens.

Gjutjärn Pan

Gjutjärns kastruller har utmärkt värmeisolering och har blivit populära matlagning verktyg under de senaste åren. Gjutjärn kastruller kan köpas kryddat - som skyddar gjutjärnet från rost och skapar en nonstick yta - eller unseasoned, i vilket fall konsumenten måste säsongen det själva. Stick-resistent beläggning av en erfaren pan förhindrar ägg fastnar i stekpannan och brännande, men en liten mängd olja, smör eller fett är fortfarande en bra idé att säkerställa jämn kokning av äggen och snabb sanering med en fuktig pappershandduk efteråt. Vid tillagning av ägg i en gjutjärnspanna, vara noga med att använda en gummi eller träspatel att röra dina ägg, som metallredskap kan repa pannan och ta bort krydda.

dubbel panna

En dubbel panna, eller Bain Marie, görs genom att stapla två krukor ovanpå varandra. Äggröra kokas i en dubbel panna ofta kallas "fransk stil" äggröra. Den nedre krukan är fylld till hälften med vatten och placerades på värmekällan, vanligtvis en spis, och den övre potten är där maten placeras för matlagning. När vattnet börjar koka, kommer värmen att stiga och börja koka råa ägg som placerats i den övre potten. Eftersom värmekällan är indirekt, kommer du inte att justera värmen, men äggen kommer att laga en lite långsammare än om du använder någon av de ovan nämnda kokkärl.


  

Kommentar