Blek hud Beauty tips

March 18

Blek hud Beauty tips


Blek hud är vacker, men innebär utmaningar. Omfamna den bleka och undvika garvning huden antingen med solen eller brun utan sol lotion. För att hålla din hy i porslin skick, alltid skydda huden från skadliga strålar. Ljus hy visar ofta varje märke eller skönhetsfel, men det finns också särskilda färger och makeup som kan förbättra din skönhet. En mängd blek hud skönhet tips kan hjälpa dig att se din bästa.

solskyddsmedel

Inte bara är solskydd nödvändigt att skydda blek hud från skadliga UVA och UVB-strålar, håller huden ser bättre. Ljus hy är benägen att fräknar och solfläckar. Det har mindre melanin än mörkare hud, vilket innebär att det kommer att skada lättare och visa åldras snabbare. Använd solskyddskräm med minst SPF 15 varje dag på året, även under vintern. Denna blek hud skönhet tips kommer att hålla huden mjuk och ofodrad.

skimmer Lotion

Istället för att använda Brun utan sol lotion på huden, förbättra blek hud med en skimmer lotion. Dessa är kommersiella lotion som finns på apotek och varuhus som innehåller ljus skimmer som inte visar upp mörkt på huden. Det gör bara huden ser ut som om den har en glöd, utan att täcka upp vackra, alabaster hud. Skimmer lotion är idealisk för att applicera på benen när du bär en klänning eller kjol.

Rodna

Använd en touch av rouge för att lägga till en röda skenet rättvisa hudtoner. Kräm eller pulver rodna i en rosa nyans tenderar att vara den mest smickrande för blek hud. Var noga med att inte gå överbord. Använd en utsedd rougeborste att tillämpa en ljusmängd knappt och på kindbenen. Om din hud är extremt blek, stick med rouge som är mycket rosa. Om din hud är en touch mörkare, men fortfarande blek, prova några lätta rosiga toner. Detta är ett sätt att lägga till färg och dimension utan att dominera över ansiktet.

Tinted Moisturizer

Att hitta foundation makeup som matchar blek hud kan vara en utmaning. Det kan också överväldiga ljus hy. Som ett alternativ till tunga fundament, eller att växla med foundation makeup, prova en tonad fuktighetskräm i stället. Det är idealiskt för torra eller kombinations hudtyper. En färgad fuktkräm lämnar mindre utrymme för misstag.


  

Kommentar