Familjevänlig Resorts i Puerto Rico

May 8

Familjevänliga orter peppar landskapet i San Juan och andra platser på ön Puerto Rico. Barn och föräldrar kommer att tycka att många hotell erbjuder dagläger, lekplatser, spelrum och mousserande pooler. Camuy grottor och Mayaguez Zoo ge barn och vuxna möjlighet att se exotiska djur, klippformationer och naturparker natursköna. Boende finns på Ritz-Carlton och Hilton i San Juan. El Conquistador Resort i Fajardo erbjuder bekvämligheter för familjer samt.

Ritz-Carlton

Ett sätt San Juan Ritz-Carlton i Puerto Rico inrymmer besöker familjer är med Ritz Kids, ett program för barn som ger spel, filmer, hantverk och målning. Föräldrar kan också få tjänster av en barnflicka för gäster under 5.

Club-rummen har en concierge, snacks, drycker och ett affärsområde för gäster som behöver arbeta på semester. Andra boende vetter mot havet. Attraktioner i närheten av Ritz inkluderar El Morro fästning och historiska San Juan.

The Ritz Carlton

6961 Avenue of the Governors

Isla Verde Carolina

Puerto Rico 00979

787-253-1700

ritzcarlton.com

Caribe Hilton

Caribe Hilton erbjuder många möjligheter för unga gäster, såsom Kidz Paradise, som inkluderar spel och leksaker, en gratis barnpassning och fritidsprogrammet. Barn under 12 år får en gratis gåva vid ankomsten. Föräldrar kan hyra diverse tillbehör stranden gratis från 09:00 till 17:00

Ocean-visa rum med balkong finns tillgängliga för resenärer längs med en resort stil pool och på plats restauranger. Tennisbanor, en putting green och video arcade finns till hands för att besöka familjer.

Caribe Hilton

1 San Geronimo St.

San Juan

Puerto Rico 00901

787-721-0303

hilton.com

El Conquistador Resort

El Conquistador riktar sig till familjer med ett brett utbud av barnrelaterade aktiviteter. Anläggningen ägs vattenpark ger familjer med barn timmars nöje samtidigt som semestrar i Fajardo, Puerto Rico. Andra vatten inkluderar en pool, barn pool och en privat ö. rum och en tonåring lounge spel finns till hands för äldre barn.

En-, två- och tre sovrum hotell och villa rum finns tillgängliga. Rummen är utrustade med höghastighetsanslutning till Internet, plasma-TV och kabel. Säng storlekar varierar, beroende på rummet.

El Conquistador Resort

1000 El Conquistador Ave.

fajardo

Puerto Rico 00738

888-543-1282

elconresort.com


  

Kommentar