Hur tillbringa en stor dag i Singapore botanisk trädgård

January 25

Om du älskar naturen och ta promenader och om du planerar att besöka Singapore, vara noga med att kolla in botaniska trädgård, särskilt den speciella orkidé utställning. Här är några tips för att göra det mesta av din resa Botanical Garden i Singapore.

Instruktioner

1 Få en cab och har föraren tar dig till den botaniska trädgården ligger nära Orchard Road. Alternativt kan du ta buss eller MRT tunnelbanan för att komma dit. Det finns ingen avgift för inträde i den botaniska trädgården.

2 Planerar att besöka trädgården antingen i de tidiga morgontimmarna eller senare på kvällen när vädret är inte så varmt och fuktigt.

3 Bära bekväma kläder och walking skor.

4 Packa några solskyddsmedel och insektsmedel. Det är soligt större delen av tiden i Singapore och om du behöver skugga, bära en mössa eller bära en liten paraply med dig.

5 Ta med en sittvagn om du har yngre barn.

6 Packa några snacks och massor av vatten. Det finns en närliggande livsmedel domstolen som säljer drycker och läckra lokala livsmedel till ett rimligt pris. Livsmedel domstolen är också luftkonditionerade, så det kan vara en bra stopp innan du lämnar att svalna.

7 Ta med kameran; Det finns massor av bilder att ta.

8 Följ leden och titta på de olika tropiska växter i trädgården. Det finns också en sjö som du kan stanna vid. Om du har några bröd, kan du mata sköldpaddor i sjön. Detta är också ett bra ställe att stanna för en picknick.

9 Plan på att stanna vid Orchid utställning där du kan hitta spektakulärt vackra orkidéer av alla sorter och från hela världen. Det är värt den nominella entré. Ta bilder av alla vackra orkidéer,, du kommer inte vill missa det har kommit ända hit.

10 Stannar vid souvenir affärer innan du lämnar den botaniska trädgården. Det finns en hel del intressanta saker att titta på. Några av objekten kan vara dyr, men det är ändå värt att stoppa att bläddra.

11 Ta din tid och njuta av trädgården. Få lite motion också!


  

Kommentar