Hur man stoppar en kanin från att tugga elsladdar

May 2

Hur man stoppar en kanin från att tugga elsladdar


Om du håller en kanin som ditt husdjur, förutom att ge väsentligheter såsom mat, husrum och uppmärksamhet, kommer du behöver för att hålla din kanin säker. Dessa djur har en stark instinkt att tugga och elektriska sladdar är ett lätt mål. Förhindra din kanin från att tugga på dessa sladdar är viktigt eftersom ditt husdjur kan brännas eller elektriska stötar om det tuggar genom ledningarna.

Instruktioner

1 Linda några exponerade elektriska ledningar med spiralkabel wrap, som kan köpas i elektronikaffärer. Denna sjal är flexibel, lätt och fördelaktigt för sladdar som måste vara rörlig, såsom dator nätkablar.

2 Sätt alla exponerade sladdar i en plastkabel concealer, som kan köpas i elektronikaffärer. Du behöver bara göra detta om din kanin kan tugga igenom spiralsladd wrap. Detta tenderar att se mer organiserad och professionell.

3 Skär en skåra i längden av PVC-rör med hjälp av bågfil. Gör skåran precis tillräckligt bred för att glida några exponerade sladdar igenom så att de är dolda inuti PVC-rör. Du behöver bara göra detta om din kanin kan tugga igenom spiralkabel wrap eller sladd concealer. Detta är vanligtvis en sista utväg, eftersom den inte smälter in lika lätt med typisk hushåll möbler och inredning.


  

Kommentar