Hur man startar en häst Blanket Wash & Repair Business

May 10

Hur man startar en häst Blanket Wash & Repair Business


Vid någon punkt i deras liv, hästar gynnas av att bära en filt. Kallt väder, sjukdom och ålderdom finns situationer där en varm filt - antingen i ladan eller ute i hagen - är en bra idé. Med tiden, hästtäcken bli smutsig, och ofta behöver mindre reparationer på grund av slitage. Du kan vara den person i din lokala hästälskare "samfundet att starta en häst filt tvätta och reparationsverksamhet.

Instruktioner

1 Egna eller köpa större apparater. En extra stor hästtäcket är 83 till 85 inches från toppen (som täcker djurets axlar) och botten (som täcker djurets bak). Även om detta är mindre än en vanlig 88-tums fyrkant, queen size-täcke, hästtäcken variera i tjocklek från ljus fleece till tunga ull. Kontrollera att du har en tvättmaskin och torktumlare som kan rymma alla storlekar och tjocklek på hästtäcke. Du kan även torka dina kunders filtar på en stabil klädstreck i varmt väder.

2 Kontrollera med en lokal enhetlig städning eller ett hotell för att se var de köper sin tvätt tvål i bulk. Eftersom dessa företag sällan, om någonsin, rena stora mängder av ull, du kommer att behöva köpa ull tvål i stora mängder till en grossist som Costco eller Sams Club.

3 Samla leveranser för grundläggande reparationer, inklusive en symaskin som kan sy tunga ull filtar. Dessutom behöver du grundläggande sömnad leveranser, inklusive sax; stift och tråd i en mängd olika nyanser för att matcha de olika färgerna av filtar; spännen; remmar; och äldre hästtäcken som skall användas som plåster. Du kan hitta det du behöver för lappning lättare fleece filtar på din lokala tygaffär.

4 reklam för ditt företag. Make up flygblad och visitkort och lägga upp dem på lokal ombordstigning gårdar, stora djur veterinärkontor och jordbruks leverans butiker. Om det finns en boskap eller gård och ranchtidskrift som täcker ditt område, ta ut en annons för att köra för flera på varandra följande frågor.

5 Gå till lokala hästshower och Rodeos och dela ut dina flygblad och kort. Inrätta en monter i området vending på utställningar och reparera en filt eller två medan du sitter. När du har några nöjda kunder, ge dem ditt visitkort till hands till vänner som kan behöva dina tjänster. Namnge din verksamhet och se till att det finns med i din lokala gula sidorna.

6 Skapa en hemsida för din häst filt rengöring och reparation. Annonsera dina tjänster på nätet klassificerade områden. Gå med i lokala hästrelaterad e-postlistor och lägga till en rad om ditt företag i din e-postsignatur.

7 att överensstämma med lokala förordningar. Kontrollera med din kommun för att se vad tillstånd som behövs och för de nödvändiga skatte identifieringar.

Tips

  • Bestäm hur mycket du tar betalt för dina tjänster. Gör ett diagram över hur mycket du tar betalt för rengöring och reparation filtar baserat på storlek, antal reparationer som behövs och hur smutsig filt är. Inkludera kostnader såsom vatten, tvål, el och laga leveranser.

  

Kommentar