Motell nära Methuen, Massachusetts

July 28

Motell nära Methuen, Massachusetts


Methuen, Massachusetts, är nära till två av statens mest historiska områden. Både Boston, delstatens huvudstad, och Lowell, en stad känd för sina fabriker, är mindre än en halv timmes bilresa bort. Emellertid har Methuen också en hel del att erbjuda. Utforska dess downtown företag, handla i butikerna och njuta av en måltid på en av restaurangerna i slingan eller ta i ett framförande av den nord regionala teaterverkstad.

Days Hotel and Conference Center

Tillbringa natten på Days Hotel and Conference Center. Days Hotel har nyrenoverade rum med Wi-Fi, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och kabel-tv. Du har också möjlighet att uppgradera till antingen en företagsklass rum eller Executive King rum. Hotellet har en inomhuspool, gym och gäst tvättstugor, och fjärrkontrollfunktion vid receptionen kan hjälpa dig med dina faxning, utskrift och kopiering behov. Du kan njuta av en måltid eller rumsservice från hotellets restaurang. Närliggande restauranger inkluderar Not Your Average Joe och TGI Fridays i närliggande köpcentrum, The Loop. Hotellet är också en kort bilresa från Phillips Academy i Andover och North Andover s Merrimack College. Husdjur kan gå med dig, men det finns en avgift.

pass~~POS=TRUNC Inn

Passport Inn är ett annat alternativ Methuen. Detta hotell erbjuder 24 rum och ligger i ett lugnt område. Närliggande attraktioner inkluderar Merrimack Valley Golf Club och Jay Gee Ice Cream & Family Fun Center. Närliggande restauranger inkluderar Fireside Restaurant, Capellini italiensk restaurang II och Fuddruckers.

La Quinta Inn & Suites

Utforska dina alternativ på La Quinta Inn & Suites mindre än sju miles norr i Salem, New Hampshire. Här erbjuds rum och sviter med gratis Wi-Fi, kaffebryggare och kabel-tv. Du kan också välja ett rum med en mikrovågsugn och kylskåp. Börja dagen med en gratis "Bright Side frukost" som innehåller frukt, muffins, kalla och varma spannmål och våfflor. Du kan simma i utomhuspoolen eller träna i gymmet. Hotellet erbjuder en tvättstuga för din bekvämlighet, och husdjur är välkomna att gå med dig. Hotellet ligger inom gångavstånd från restaurang Margarita och Black Water Grill. Både nöjesparken, Canobie Lake Park och Mall of Rockingham Park är en kort bilfärd bort.

Red Roof Inn

Välj Red Roof Inn, en annan Motell i Salem, New Hampshire. Här erbjuds renoverade rum med gratis Wi-Fi och kabel-tv. Du kan även uppgradera till ett rum hatt har en mikrovågsugn och ett litet kylskåp. Barn som är yngre än 17 år bor gratis när du bor i samma rum med en vuxen familjemedlem. En skötsam husdjur kan ansluta dig fri-of-avgift, men du är ansvarig för eventuella skador. Två restauranger, 99 restaurangen och Weather, ligger inom gångavstånd. Närliggande attraktioner inkluderar USA: s Stonehenge och Rockingham Park Race Track.

Comfort Suites

Ett annat alternativ är Comfort Suites hotell bara 10 miles i öster i Haverhill, Massachusetts. Här erbjuds sviter med gratis Wi-Fi, kaffebryggare, mikrovågsugn, kylskåp och delat sov- och vardagsrum. Du kan njuta av en gratis "Savory Startar frukost," använda gymmet eller utnyttja tvättstuga. Husdjur får stanna med dig, men det är en icke-återbetalningsbar avgift. Hotellet är en kort bilresa från Peddlar dotter restaurang och bar och John Greenleaf Whittier Home.


  

Kommentar