Best Tan Tips

March 29

Best Tan Tips


Tan huden anses hälsosamt och tilltalande i det amerikanska samhället. Öppna en tidskrift och se bilder av kändisar med en gyllene utseende på deras hud. Det finns otaliga sätt att få en solbränna. Från garvning utomhus, i ett solarium eller brun utan sol hemma, använder de bästa solbränna tips för att optimera utseendet på solbrännan.

Brun utan sol

Brun utan sol är ett optimalt sätt att få en solbränna. Alternativen är få solbränna på en salong, eller göra det själv hemma med hjälp av lotion, skum eller spray. En av de bästa solbränna tips för Brun utan sol är att exfoliera huden strax innan du använder Brun utan sol. Använda någon typ av organ eller ansiktsscrub. Applicera scrub till en fuktig disktrasa och gnugga den på huden i cirklar. Använd Brun utan sol strax efter exfolierande för optimala resultat.

Solarie

Om du går vägen sola i ett solarium, finns de bästa metoderna för att få den bästa solbrännan. Om du använder en vanlig solarium, och inte en stand-up solarium, sprida ut dina ben och armar. Om de är bredvid sidorna, kommer dina armar och ben inte garvade på insidan. Applicera tan accelerator lotion för att få solbränna snabbare.

utomhus Tanning

Tanning i solen är en gratis alternativ tillgänglig under vissa delar av året eller i vissa klimat, året runt. Börja med att sola i korta skurar, såsom 15 minuter på varje sida. Tillsätt fem minuter varannan dag tills de når optimal solbränna. Om du börjar bränna, slå tillbaka tiden eller avbryta omedelbart. För att hålla solbränna i optimal kondition, inte duscha mer än en gång per dag. Vänta med att duscha under minst tre till fyra timmar efter en solnings session. När du gör dusch, använd mild, återfuktande tvål. Uppföljning med en rik fuktighetskräm.

farorna

Av hälsoskäl, är Brun utan sol det mest hälsosamma alternativet för att få en solbränna. Med hjälp av ett solarium, eller garvning utomhus, exponerar huden mot skadliga UVA och UVB-strålar. De kan leda till melanom. Om du gör solbränna i solen eller solarier, inte någonsin låta huden att brinna. Uppmärksamma alla födelsemärken på kroppen. Om några mol börjar ändra färg och form, se en läkare omedelbart.


  

Kommentar