Bare Escentuals Vs. Sheer Cover Foundation

August 19

Bare Escentuals Vs. Sheer Cover Foundation


Mineralfoundation har tagit makeup världen med storm. Inte bara känns det bättre på huden än flytande foundation, men det har hälsofördelar för huden också. Det finns många kosmetiska företag som erbjuder mineralfoundation, men de mest populära är Sheer Cover och Bare Escentuals. Varför välja en framför den andra? Bekanta dig med ingredienser, förmåner och expertråd guidar dig i ditt beslut.

Identifiering

Både Sheer Cover och Bare Escentuals Foundation är 100 procent ren krossade mineraler i pulverform. De är utformade för att ge dig täckning av en flytande foundation utan att kännas tung. De rena mineraler känns lätt och naturligt. Båda innehåller glimmer som är en ljus deflektor för att minimera dina brister.

ingredienser

Både Sheer Cover och Bare Escentuals innehåller den aktiva beståndsdelen Zinkoxid, även om Bare Escentuals har en högre procentsats. Båda innehåller titandioxid, glimmer, vismutoxiklorid och järnoxider. Varken produkten innehåller talk, olja, vaxer eller doft.

fördelar

Sheer Cover har utformats inte bara för att ge täckning, utan att också skydda huden från tecken på för tidigt åldrande. Bare Escentuals designades för överlägsen täckning, men också gör anspråk på att förbättra hudåkommor såsom akne, solfläckar, rosacea, torr hud, fet hud och känslig hud. Båda produkterna innehåller SPF solskydd.

effekter

Sheer Cover och Bare Escentuals stiftelser ger huden en naturlig lyster, dölja brister och känner otroligt ljus. För att använda det, du helt enkelt snurra produkten i locket med den speciella foundationborste. Då tp borsten för att avlägsna överskott grund och att också hjälpa produkt arbete det är vägen in i borsten. Borsta grunden på huden med cirkulära rörelser. Lite räcker långt, men mer kan användas för maximal täckning.

överväganden

Både Sheer Cover och Bare Escentuals erbjuder startpaket på under $ 30. Vilken grund är bäst för dig kommer att vara en individuell fråga baserad på hudtyp, hudfärg och personliga preferenser. Båda företagen erbjuder pengarna-tillbaka garantier. Sheer Cover är endast tillgänglig på nätet, men Bare Escentuals finns både online och i butiker som Macys, Nordstrom, Bloomingdales och Sephora.


  

Kommentar