Olika typer av mjöl smet för kakor

April 17

Olika typer av mjöl smet för kakor


Olika typer av mjöl är tillgängliga beroende på vilken typ av kaksmet du förbereder. Var och en har en något annorlunda struktur, densitet och näringsinnehåll. Förvara alla mjöl i en sval och torr plats med god ventilation. Placera mjölet i en behållare med ett lock, eller förvara den i kylen eller frysen för att förhindra insekter från att komma in i det. Även om ditt köp siktat mjöl, gör så än en gång innan du använder om du receptet kräver siktat mjöl; det kvittar och presskroppar under lagring.

Allrengöringsmedel mjöl smet

Allrengöringsmedel mjöl är den vanligaste mjöl för kakor. Kornets endosperm, den finmalda del av vete, mals och separeras från kli och groddar. Tillverkarna använder hårda och mjuka sorter av vete för att göra det. Mjölet är vanligtvis berikad med järn och vitamin B, men det är inte så friska som de naturligt förekommande vitaminer i hela vetemjöl. Det skall heller inte har fibern från kli och groddar. För de flesta kakor, smet gjord av allrengöringsmedel mjöl gör väl i termer av struktur.

Cake mjöl smet

Tårta mjöl har en lägre proteinhalt än allrengöringsmedel, cirka 6-8 procent, enligt Joy of Baking hemsida. Detta vetemjöl kloreras för att bryta ner gluten, vilket ger en jämn och sammetslen konsistens. Det är särskilt uppskattad för vita kakor på grund av dess ljus och luftig kvalitet och färg. Använd en kopp och 2 msk. cake mjöl för varje kopp allrengöringsmedel mjöl en kaka recept frågar efter. Du kan också göra liknande smet med hjälp av siktat vetemjöl och 2 msk. majsstärkelse. Konditorivaror mjöl är gjord av mjuk vetemjöl, men är inte klorerat som cake mjöl. Den har en mjuk elfenben färg.

Fullkornsvete smet

Hela vetemjöl görs från slipning hela vetekorn, groddar, kli och alla. Det tillför naturlig näring, textur fiber och täthet till en kaka smet. Vetemjöl producerar typiskt tyngre kakor som inte stiger lika mycket som mjukare mjöl, men du kan åtgärda detta genom att lägga till mer vätska till smeten och blanda det för en lite längre tid att göra det möjligt för groddar och kli att absorbera det, som de kommer att göra mer effektivt än vitt mjöl. Smeter med smör, olja och mejeriprodukter hjälper också smeten stiga ordentligt. Hela vetemjöl har en kortare hållbarhetstid än allrengöringsmedel.

Själv Rising och färdigblandade smeter

Själv stigande smet har bakpulver och salt tillsätts till det. Detta mjöl kan förlora sina stigande kvaliteter om det sitter alltför länge, dock. Du kan lägga till bakpulver och salt till allrengöringsmedel eller fullkornsmjöl för att få samma effekt från smet görs med denna mjöl. Boxed kakmix gå vidare med själv stigande idé, eftersom de har allt du behöver förutom olja och ägg i mjöl smeten. Aromer och stigande medel har redan lagts till. Hem bagare tvist om huruvida den färdiga produkten konkurrerar med smeten gjort från början. Några av dessa batters innehåller högförädlade ingredienser och färgämnen. Ekologiska och naturliga versioner finns tillgängliga, dock.


  

Kommentar