Hur man rakar bikinilinjen

February 1

Hur man rakar bikinilinjen


I dagens ålder, mindre hår desto bättre. Inga afros, inga män med långt hår, och mer full buske. Det finns några olika metoder för köns hårborttagning. Rakning, vaxning och laser hårborttagning. Men vaxning kan vara smärtsamt och laser hårborttagning dyrt. Som lämnar oss med den vanligaste metoden, rakning. När det görs rätt, kan raka din egen bikinilinje spara pengar och vara mycket mer praktiskt än att få det gjort professionellt. Här är några tips om hur man korrekt raka bikinilinjen.

Instruktioner

1 Mjuka det område du planerar att rakning. Varmvatten kommer att hjälpa mjuka upp håret i sig men jag rekommenderar att du använder en lite balsam. Bara lämna den i några minuter medan i duschen.

2 Om du har verkligen långt hår, trimma ner med en sax innan du går på det med ett rakblad. Om håret är längre än en halv tum det tenderar att täppa rakhyveln.

3 Lödder skrevet med raklödder. Alla typer kommer att göra. Raklödder, skum, gel, eller bara vanlig tvål lathered upp riktigt bra kommer att fungera.

4 Med hjälp av en skarp rakkniv, raka med säden av håret i långa långsamma rörelser. Detta kommer att bidra till att förhindra rakning utslag i skrevet samt inåtväxande hårstrån. Rakning utslag = röda rakhyvelsutslag.

5 Skölj området rent och röra upp alla sporter du kan ha missat. Ingen vill se något hår utanför bikinilinjen! Raka mot strömmen om det behövs för envisa fläckar. Men var noga med att inte skär dig (AJ)!

6 Använd en alkohol toner eller efter rakning för att desinficera alla nedskärningar som du kan ha. Detta kommer också att hjälpa närbild alla öppna folliklar och förhindra dessa fruktansvärda röda rakkniv gupp som kan förstöra din bikinilinjen. Följ upp med en fuktighetskräm och din all uppsättning. Denna process kan också användas för att raka en manlig blygdområdet.


  

Kommentar