Botemedel för en gräva hund

November 9

Botemedel för en gräva hund


Om du vill stoppa din hund från att gräva, måste du överväga frågan ur hundens perspektiv sedan använda en lösning som uppfyller hundens behov. Enligt Humane Society i USA, hundar gräva i allmänhet sex skäl. Hunden försöker roa sig, försöker få din uppmärksamhet, söker komfort av något slag, försöker fly, försöka fånga byten eller försöker skydda sig själv. När du vet orsaken din hund gräver, försök att hitta ett annat sätt att möta hennes behov och stoppa oönskat beteende.

Underhållning

Tillhandahålla andra former av underhållning och spendera mer tid med din hund, om du tror att tristess eller uppmärksamhet söker är bakom din hunds gräva. Öka mängden motion din hund blir, lära din hund att göra trick eller spela spel, och ge leksaker som din hund tycker om att spela.

Sandlåda

För hundar som ägnar sig åt oönskade gräva av olika skäl, ger en sandlåda stora område där din hund är tillåtet att gräva kan hjälpa till att lösa problemet. Träna din hund att det är OK att gräva här, men inte i andra delar av gården.

Byte

Du kan behöva humant bli din gård grävande djur och insekter, om de är orsaken din hund gräva. I era ansträngningar för att göra din trädgård ogästvänligt dessa varelser, se till att du inte vidta åtgärder som kan vara giftiga eller farliga för ditt husdjur.

Skydd

Se till att din hund har skydd från vind och sol, om din misstänker att din hund gräver att söka skydd från väder och vind. Du bör också se till att din hund har färskvatten och att det är i en skål eller hink som inte kommer att sprida.

Staket

Du kan behöva använda stenar, begrava ditt stängsel djupare eller ankare stängsel på marken runt staket, om du misstänker att din hund motiv för grävning är en flykt ansträngning.

Trädgårdsskötsel

Låt inte din hund att se dig gräva på gården. Om din hund är att titta på din utgrävning som du trädgård eller liggande, kan husdjur att imitera ditt beteende.

Simbassäng

Många gånger hundar gräva eftersom de är heta och de kan svalna genom att ligga i en nyligen grävt hål. Om du misstänker att detta kan vara anledningen till din hund gräver, ge ditt husdjur med ett barns pool där han kan svalka dig i den hetaste delen av dagen.

Spay / sterilisera

Många oförändrade hundar gräva ur staket eftersom de försöker fly för att hitta en partner. Med ditt husdjur kastrerad / kastrerad kan bidra till att minska gräva beteende.

Inuti

En lösning som passar de flesta någon av anledningarna till din hund gräver är att föra henne inne. Se bara till att hon får massor av promenader och regelbundna potta raster.


  

Kommentar