Hur Feed Lease en häst

August 5

Om du är en erfaren ryttare köpa en häst, men ont om pengar, det finns ett sätt att öva äga en häst innan du lägger ut pengar för att köpa en. Du kan mata hyra häst. Villkor för en foder leasing varierar beroende på affären du arbetar med hästens ägare. Men en matnings leasing innebär normalt att föra hästen till ditt hus och tar på alla sina utgifter. Du får känna en häst i din hemmiljö.

Instruktioner

En forskning och hitta hästen av dina drömmar. Du kan kontrollera en mängd olika webbplatser (Dreamhorse, Equine nu, Horsetrader), leta efter hästar till salu eller uthyrning. Kontrollera också ditt närområde matningslager anslagstavla. Kontakta ägarna av dessa hästar för att se om de är öppna för att göra en matnings leasing.

2 provtur din potential häst. Om du, ägaren och hästen trivs med varandra, kan ägaren vill besöka din lada för att se var hans häst ska bo.

3 förhandla om villkoren för din hyra. Vissa ägare som en sex-månaders hyra och sedan gå månad till månad. Övriga ägare, ivriga att sälja, föredrar en månads hyresavtal med en option att köpa efter det. Vissa ägare kommer att arbeta ut betalningsplaner efter den första leasingperioden om du väljer att köpa hästen. Du och ägaren bör enas om och underteckna ett formellt hyresavtal och ett avstående från ansvar för att skydda både dig och hästen, i händelse av en olycka. Behåll en kopia av både hyres- och ansvarsfriskrivning.

4 Acceptera någon klibbighet eller utrustning som kan komma tillsammans med hästen - sadel, träns, grimma, borstar och filt, till exempel. Stickning med välbekanta utrustning gör övergången lättare. Lära sig detaljerna i hästens historia, underhåll, personlighet och diet, alltför. Och hålla hästen på samma foder / veterinär / farrier schema.

5 Upprätta en pågående, vänskaplig relation med ägaren. Detta är den person som känner till din häst den bästa, och kommer att vara till stor hjälp när du utvecklar denna nya häst relation.


  

Kommentar