Olika typer av Hamster Burar

January 27

Olika typer av Hamster Burar


Att välja en bur är en viktig del av att förvärva en hamster. Det finns skillnader mellan olika typer av burar som erbjuds och alla har sina egna fördelar och nackdelar. Att välja rätt hamster bur är viktigt för din hamster hälsa, lycka och välbefinnande. Naturligtvis, desto mer utrymme du ger dem, desto gladare de kommer så försök att hitta den största buren man kan rymma och råd.

Oavsett vilken typ av bur som du väljer, bör din bur har en matskål och vattenflaska, samt ett sätt att fästa flaskan. Om buren inte kommer med dessa leveranser, kan du hitta dem säljs separat.

trådburar

Trådburar har öppna bottnar som i plastbrickor, så att du kan lyfta tråddelen av buren så att kullen kan dumpas ur facket och båda delarna rensat ned. Trådburar är lätta, hållbara och enkla att hålla rena.

Trådburar kan vara dragig, ett problem eftersom hamstrar är känsliga för kyla. Brickan bör vara minst 2 till 3 inches djup så att hamstern inte kommer att sparka sin kull. Om du äger dvärghamstrar, se till att staplarna är placerade högst 1/4 tum isär så att de inte kan fly. Enligt Humane Society i USA (HSUS), bör trådburar vara minst 2 kvadratfot i storlek. Trådburar med en storlek lämplig kostar ca $ 35 för basmodellen.

modulära Burar

Modul burar är gjorda av en serie av plastlådor och tydliga rör som gör att hamstern att springa runt kamrarna. Mindre modulära burar kan användas i samband med större trådburar, som ger hamstrar med en annan plats att gömma och spela. Medan de är ett bra val för dvärghamstrar, kinesiska hamstrar och roborovskihamster kan syriska hamstrar fastna i rören. Denna bur har dålig ventilation, och kan vara svåra att ta isär och ren. Modulära burar varierar i pris från $ 35 till $ 65.

akvarier

Akvarier har massivt glas, plast eller akryl sidor och en plast eller metall bas. Akvarium för hamstrar bör ha en mask topp som förhindrar hamstern från att klättra ut. Akvarier hindra dvärghamstrar från att fly eftersom det finns inga staplar för dem att pressa igenom. Akvarier möjliggöra en fri sikt av hamster, men bristen på ventilation kan leda till en ackumulering av ammoniak från sällskapsdjur urin.

Akvarier måste rengöras varje vecka och punkt rengöras vid behov. HSUS rekommenderar akvariet vara 2 fot x 1 fot. En 20 liters akvarium, uppfyller dessa krav och börjar på runt $ 45.

hybrid Burar

En hybrid bur har ett akvarium på botten och en tråd bur topper.This ger en hamster med det bästa av två världar: mer ventilation och skydd mot drag. Som med de trådburar, bör staplarna vara placerade längre än 1/4 tum isär för att förhindra dvärghamstrar från att fly. Nackdelen med dessa burar är att de kan vara komplexa att ta isär och ren. Hybrid burar börjar på runt $ 33.


  

Kommentar