De flesta Rimliga Chalets i Pigeon Forge, Tennessee

November 14

De flesta Rimliga Chalets i Pigeon Forge, Tennessee


Pigeon Forge, Tennessee, som ligger vid foten av Smokey Mountains, är en populär semesterort för familjer. Många föredrar att hyra stugor, eller hytter, under sin resa. Uthyrning är genom förvaltningsbolag eller enskilda ägare. Lågsäsong januari-mars erbjuder de mest överkomliga priser, med sommaren är den högsta. De flesta stugor har veckopriser, som tenderar att vara mer rimligt. Dessutom, Internet Special är ofta tillgängliga.

Boende av Heartland-Pigeon Forge

Heartland Rentals ledningsgrupp har hyrt privatägda stugor sedan 1994. Stugorna, som tillhandahålls av husägare, inkluderar alla sängkläder och grundläggande köksutrustning. Heartland har Internet specialerbjudanden, en återkommande gäst rabatterat pris och en rabatt för de väpnade styrkorna personal, brandmän och poliser. Utöver hyran, det finns en återbetalas städavgift.

Boende av Heartland - Pigeon Forge
3518 Teaster Lane, Suite 1
Pigeon Forge, TN, 37863
865-428-2559
countrybearcabins.com

Alpine Mountain Chalets

Alpine Mountain Chalets, en familj ägs och drivs företag, förvaltar mer än 50 stugorna i Pigeon Forge. Stugorna har en till fyra sovrum, med sängkläder och grundläggande förnödenheter tillhandahålls. De flesta enheter är utrustade med badtunnor. Ingen städning finns tillgänglig under vistelsen. Stugorna erbjuda Internet specialerbjudanden och AAA rabatter.

Alpine Mountain Chalets
PO Box 74
3066 Veterans Blvd., Suite 2
Pigeon Forge, TN 37868
865-908-4774
alpinemountainchalets.com

Fireside Chalet och Cabin Rentals

Rekommenderas av Pigeon Forge handelskammaren erbjuder ledningsgruppen Fireside Chalet ett komplett utbud av stugor varierar i storlek från studior till sju sovrum. Rabatter finns för längre vistelser. Säsongens rimliga priser och rabattkuponger finns på Fireside hemsida. Varje stuga har sängkläder och grundläggande förnödenheter, med en två-natt stannar minst krävs.

Fireside Chalet och Cabin Rentals
2612 Hög Valley Drive
Pigeon Forge, TN 37863
866-367-2843
firesidechalets.com

Away

De Away webbplats listar individuellt ägda Pigeon Forge stugor bland sina egenskaper. Pigeon Forge priser och minimihyres gånger sätts av ägarna, och kommunikation är direkt mellan de två parterna. Eftersom det inte finns någon mellanhand, kan hyror som tas ut av enskilda ägare ofta bli billigare än från ett managementbolag. Uthyrning inkluderar alla grundläggande bekvämligheter.

Away
1011 W. Fifth Street, Suite 300
Austin, TX 78703
512-493-0382
homeaway.com


  

Kommentar