Idéer för Smokey Eyes

February 16

Idéer för Smokey Eyes


Den lockande men klassiskt utseende av sotiga ögon går aldrig ur stil, men du kan falla i gamla hjulspår med sotning rutin. Om du bara har gjort en stil av sotiga ögon, är det dags att diversifiera. Tänk utanför den svarta och grå rutan för att skapa en rökig utseende som känns fräsch. Med lite kreativitet kan sotade ögon vara så mångsidig som den är klassisk.

tror Guld

Svart och grå sotiga ögon är ett klassiskt utseende som de flesta kvinnor är bekant med, men om du sugen en förändring i din rökig rutin försök att skapa utseendet med varmare nyanser. Överväg att använda en varm-tonad ögonskugga quad. Söka upp en quad med en rik brun för djup, en taupe, och skimrande guld att lägga lyster. Starta utseendet genom att rada dina ögon med den mörkaste skugga i paletten. Därefter använda den andra mörkaste tonen för att fylla i alla utrymmet mellan raden du just gjorde och globlinjen. Slutligen använder en av de ljusa nyanser för att markera ditt brynbenet.

Wing it Out

Om du vill hålla sig till en klassisk gråton för sotning, kan du fräscha utseende genom winging ut din skugga. Blanda din favorit rökig grå ton hela vägen från övre fransraden till globlinjen. Sedan använder samma skugga skugga under nedre fransraden. Förlänga skuggning under ditt fransraden ut mot ditt tempel, sedan ansluta den med skuggning i globlinjen.

gå Colorful

Matcha din ögonmakeup kläderna har länge varit en stor mode no-no, men utseendet kommer tillbaka i stil. Om du bär en outfit med lila i det, prova att använda en lila skugga för att skapa en rökig ögat. Nyanser av aqua och flottan fungerar också bra för att skapa denna look. Om du är orolig för att en viss skugga färg kan känna daterad, försöka tillämpa den med den bevingade teknik som nämns ovan.

Ädelmetaller

Lite metallisk skugga kan göra en stor inverkan. Att skapa en metallisk rökig öga, börja genom att rada dina ögon med en svart ögonpenna, fyll sedan i hela ögonlocket med en mörkgrå nyans. Därefter sopa en skimrande koppar över lock och hela vägen upp till globlinjen för att skapa ett utseende som ger allvarliga metalliska wow-faktor. Eller, för gastkramande skimmer, ersätta koppar skugga med en lös guld glitter.


  

Kommentar