Hur man bevarar Pekannötter i Shells

July 24

Hur man bevarar Pekannötter i Shells


Enligt National Center for Home bevaringsprocesser, pekannötter har en hög oljehalt. På grund av risken för förstöring, bör du ordna vissa lagring krav så att muttrarna kommer att bibehålla sin kvalitet under så lång tid som möjligt. När du väljer en lagringsplats för oskalade pekannötter, notera att muttrarna kommer att uppleva en längre hållbarhet vid lägre temperaturer. Om du samlar stora mängder nötter, är frysen sannolikt det bästa stället att förvara dem.

Instruktioner

1 Inspektera pecan skal för alla hål, sprickor, sprickor eller mögeltillväxt. Kasta dem med mögeltillväxt. Shell och lagra mutter kött halvorna separat i en lufttät behållare i kylskåp i upp till nio månader.

2 Placera pekannötter med oskadade skal i ett vakuum förseglad påse, zip-typ väska eller en lufttät behållare. Se till att du trycker all luft ur zip-typ påse innan förslutning. Täck lufttät behållare ordentligt med ett lock.

3 Märk paketet med dagens datum, så att du kan gå tillbaka till det för utvärdering lagring.

4 Förvara pekannötter i skafferiet för upp till 4 månader, i kylskåp från 38 till 40 grader Fahrenheit så länge som 18 månader och en frys vid 0 grader Fahrenheit för två till fyra år.

Tips

  • Om du lagra oskalade nötter i skafferiet, se till att temperaturen är runt 70 grader Fahrenheit i alla lägen. (Referens 2)
  • Pekannötter kan tinas och frysas upprepade gånger under en tvåårsperiod utan några negativa effekter på deras kvalitet, enligt National Center for Home bevaringsprocesser. (Referens 1)
  • Om du skakar en pekannöt och du hör nutmeat skallra, är det förmodligen en gammal mutter.

  

Kommentar