Vilken typ av Cage Ska du köpa för Hamsters?

June 20

Vilken typ av Cage Ska du köpa för Hamsters?


Hamstrar är små gnagare som många människor tycker om att ha som husdjur. Att välja rätt bur för din hamster och underhålla det ordentligt bidrar till att säkerställa din hamster är innehåll och hälsosamt. Den vanligaste typen av hamster är den syriska, enligt uppgift från ASPCA webbplats. Det är också känt som nallebjörn eller gyllene hamster. De växer upp till 6 inches i längd och lever cirka tre år. Dvärghamstrar växa till ca 3 inches lång och lever för ett eller två år.

Glas

En 10-liters glas akvarium är rätt storlek för en hamster. Dessa burar är tunga och hållbara. Detta kanske inte är det bästa valet för en hamster ägare som har svårt att lyfta den för att rengöra buren eller någon som måste flytta buren ofta. Detta är en långvarig alternativ som är relativt enkel att rengöra. Investera i en glasbur som har någon typ av lock för att hålla din hamster säkert inuti. Denna typ av bur fungerar bra för både dvärg och syriska hamstrar. Det är helt acceptabelt att låna en glasbur eller köpa ett billigt på en loppmarknad. Rengör den ordentligt innan du lägger din hamster inuti.

Plast

Plastburar är lättare än glasburar. De är inte så svårt att hantera vid rengöring eller flyttar buren till ett annat område i ditt hem. Plastburar repa snabbt. Detta fördärvar ytan av plastbehållaren, vilket ger en grumlig eller etsad utseende. Det är billigare än en glas bur och ger en säker miljö för varje typ av hamster så länge som den har ett lock.

Tråd

Trådburar är allmänt tillgängliga. De är billigare än glas eller plastburar. Trådburar är hållbara och okomplicerat att rengöra. Hamster njuta gräva i sina sängkläder och trådburen hindrar inte strö från att komma ut på golvet eller bordet där buren vilar. Trådburar väger mindre än glas- och plast alternativ. Dessa burar är inte lämpliga för dvärghamstrar eftersom utrymmet mellan trådarna tillåter dem att fly. Detta kan leda till döden om djuret inte kan hittas snabbt.

Rör

Tube burar är ett annat alternativ för hamsterägare. De ger områden för hamstrar att färdas genom tunnlar och andra intressanta fack. Detta ger pet mycket motion och skyddar den från ledan. Röret facken måste rengöras regelbundet och det är ofta svårt och tidskrävande. Stora eller gravida syriska hamstrar kan fastna inuti rören, vilket resulterar i döden av ditt husdjur. Kondens och dålig ventilation är en annan faktor att beakta eftersom röret burar kan bli illaluktande snabbare än andra typer. Om du bestämmer dig för denna typ av bur, köpa en som har delar av rören som är tråd. Detta hjälper till med ordentlig ventilation och kondens.


  

Kommentar