Hur Cook spett kyckling i en Slow Cooker

June 26

Hur Cook spett kyckling i en Slow Cooker


Om du vill förbereda din kyckling annorlunda, sedan försöka spett stil kyckling i den långsamma spis. Genom att använda en stek kyckling, kan du uppnå samma spett smak. En mängd olika recept finns för att göra spett kyckling i den långsamma spis, vilket innebär att du kan anpassa alla recept som passar din smak. När du förbereder kyckling, kan du luta dig tillbaka och njuta av dagen utan att behöva oroa sig för vad du kommer att laga mat för middag.

Instruktioner

1 Låt kycklingen tina över natten i kylskåp.

2 Ta bort skinnet från kycklingen. Kassera halsen från kyckling hålrum.

3 Kombinera de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt kosher salt, paprika, lök pulver, torkad timjan, cayennepeppar och svartpeppar.

4 Gnid kryddor på kycklingen. Se till att du placerar gnugga på insidan och utsidan av kyckling.

5 Placera kycklingen i den långsamma spis.

6 Täck den långsamma spis med lock. Koka på hög i fyra till fem timmar. Kontrollera den inre temperaturen i kycklingen. Det måste nå en innertemperatur på 165 grader.

7 Ta ut kycklingen ur den långsamma spis. Låt den svalna i 15 minuter innan du börjar carving och betjänar fjäderfä.

Tips

  • Lägg grönsaker till din långsam spis att laga mat med kyckling spett. Hugga upp lök, morötter eller ens vitlök för att förbättra smaken.
  • En variation av detta recept kräver kocken att linda potatis med aluminiumfolie. Sedan linje botten av den långsamma spis med potatis och placera kycklingen ovanpå aluminiumfolie. Du kan också rulla aluminiumfolie till bollar, och sedan placera foliebollar i kycklingen. Detta förhindrar kycklingen från att sitta i sin egen saft medan det kockar.
  • Tillsätt inte vatten till den långsamma spis.

  

Kommentar