Hur vill kolla Tidigare Väder

December 7

Hur vill kolla Tidigare Väder


Vädret är ständigt föränderliga och mycket oförutsägbar. Många människor ofta titta på lokala nyheter stationer eller läsa tidningen att besluta om att ta ett paraply eller en lätt jacka. Oavsett om du önskar att studera gamla väder prognoser för en skola forskningsprojekt eller bara för att du njuta av meteorologi, ett brett utbud av resurser finns tillgängliga för att underlätta din sökning.

Instruktioner

1 Använd en almanacka. Låna en bonde almanacka från ett lokalt bibliotek eller logga in på Bondepraktikan officiella hemsida. Denna webbplats erbjuder en mängd olika ämnen och resurser kopplade till vädret, inklusive blogginlägg, väder prognoser och nyhetsbrev. Leta upp och klicka på "Daily Väder" för att visa nuvarande och tidigare väder. Ange platsen i sökfältet och välja månad, datum och år för den önskade väderprognos. Klicka på "Sök" för att visa gamla väderprognoser.

2 Gå till The Weather Channel eller din lokala nyheter stationens hemsidor för att visa nuvarande och tidigare väderprognoser. Till exempel, när du använder The Weather Channel hemsida, mata in en stad och stat eller femsiffriga postnummer i webbplatsens sökfältet. Klicka på "Hitta väder" och välj fliken "Månad" för att visa tidigare väderprognoser under en 30-dagars period.

3 Besök referens i ditt lokala bibliotek och tala med en bibliotekarie. Fråga om tillgången på gamla eller arkiverade tidningar. Många bibliotek har en speciell samlingar del av biblioteket enbart ägnas åt tidningar. Efter att lokalisera tidningarna, visa prognoser från specifika datum genom att titta igenom avsnittet "väder" av varje tidning.

4 Logga in på National Climatic Data Center (NCDC) officiella hemsida. Denna webbplats erbjuder ett stort arkiv av tidigare och nuvarande väder och klimatdata. Välj bland en mängd olika kategorier, såsom tidigare och nuvarande landbaserade, satellit och marina väderprognoser.

Tips

  • Du kan bli skyldig att betala ytterligare avgifter för att visa mer detaljerad väderprognos uppgifter om NCDC hemsida. Kontakta en representant för personalen för mer information om särskilda avgifter. (Se Resurser för kontaktinformation.)

  

Kommentar