De bästa städerna för singlar att leva

August 1

De bästa städerna för singlar att leva


Fastställande av de bästa städerna för singlar att leva beror på många faktorer. Forbes årliga undersökning rankar städer med antalet singlar i dem, de levande kostnader, nattliv och kultur möjligheter, liksom allmän svalka. Denna undersökning förutsätter att en enda person du vill träffa en betydande andra och det rankas städer för denna potential. Utöver de sju städer, Los Angeles, Philadelphia, och Austin alla rankas högt också.

New York City

Det är ingen överraskning att Big Apple rankas som nummer ett på listan. Som Katrina Hunt av MSNBC: s resesajt säger: "Naturligtvis, jakten på de bästa singlar städerna handlar om, på många sätt, till hur bra bar scen är." Och New York City har en mycket aktiv bar scen. För att inte nämna det faktum att det finns så många människor innebär att det finns fler singlar att uppfylla.

boston

Boston får gott betyg för att vara billigare att leva i än New York, se fler unga, berättigade människor skulle leva där. Dessutom är dess många högskolor drar en yngre publik till staden. Dess nattliv och svalka faktorer är kanske inte så olika, men Boston erbjuder en stor kultur och många singlar att träffas.

chicago

Windy City rankas också högt i fråga om levnadskostnaden och antal singlar. Singlar i Chicago är också mycket villiga att delta i online dating, vilket ökar chanserna att träffa någon av en betydande procent.

Seattle

Seattle kan tyckas vara ett märkligt val, med tanke på att det är ungefär lika dyrt att leva i som New York och dess jobbtillväxt, en faktor som ökar sannolikheten för singlar vara ute spendera pengar, är mycket låg. Men det har fått en stor nattliv och är en trendig plats för unga människor att flytta till, liksom en hög delaktighet i online-dating.

Washington, DC

Landets huvudstad är en av de enda städerna i 2010 med utmärkt jobb tillväxtpotential, främst på grund av den ökade statliga jobb. Denna faktor, liksom en mångsidig bar scen och stora kulturella möjligheter, rankas det nummer fem i bästa städer för singlar.

Atlanta

Atlanta får toppbetyg för sina levnadskostnader, som är betydligt lägre än många andra städer på listan. Även om det inte klara sig lika bra på kultur och nattliv möjligheter - du behöver en bil för att komma runt Atlanta, vilket gör att gå ut och festa något tuffare - låga levnadskostnader och hög tillväxtpotential jobb satte Atlanta på nummer sex på listan.

San Francisco

Bredvid New York, rankas San Francisco högst på den svala skala. Dess avslappnad atmosfär och vacker natur lockar många unga singlar från hela landet. Trolley rider, till exempel, tillhandahålla en romantisk bakgrund för datum. Dessutom är det också en av de bästa platserna för homosexuella singlar för att möta varandra.


  

Kommentar