Beach Resorts i Siesta Key, Florida

May 22

Beach Resorts i Siesta Key, Florida


Siesta Key, Florida, är en barriär ö som ligger strax utanför kusten i Sarasota. Ön har tre offentliga stränder: Siesta Public Beach, Crescent Beach och Turtle Beach. Enligt Siesta Key handelskammaren, är mjuk, vit sand finns på Siesta Beach på grund av det faktum att den är gjord av 99% ren kvarts. År 2004, Travel Channel som heter denna strand "Den bästa sandstranden i Amerika." För resenärer som vill tillbringa sin semester på stranden, Siesta Key erbjuder en mängd olika badorter.

Tropical Shores Beach Resort

Tropical Shores Beach Resort ligger i mitten av de viktigaste, ger gästerna möjlighet att vara på samma avstånd från vardera änden av ön. Hotellet erbjuder fem olika nivåer av boende-mini - effektivitet, deluxe effektivitet, VIP deluxe, soldäck, ett sovrum och två sovrum sviter. De soldäck rummen har en äter i pentry och direkt tillgång till ett stort soldäck med bord och stolar. De en-och två sovrum sviter äter i kök och separat vardagsrum och sovrum. Hotellet ligger en kort promenad från stranden och nära en av de lokala pizzerior-Napolis. För gäster som vill ha en mer elegant matupplevelse, är Tropical Shores bara en kort bilresa från Bella Roma Ristorante, som har norditalienska rätter som Piccata di Vitello och deras Pollo alla Fiorentina.

Tropical Shores Beach Resort
6717 SaraSea Circle
Siesta Key, FL 34242
941-349-3330
tropicalshores.com

Turtle Bay Resort och Marina

Turtle Bay Resort och Marina ligger på Sarasota Bay, bara en kort promenad förbi lagunen till Turtle Beach, på golfen sidan av nyckeln. Anläggningen erbjuder tio boende, inklusive studios, ett sovrum och två sovrum stugor. Varje rum har en privat innergård, badrockar och en privat badtunna. Gästerna kan njuta av en nattlig rabatt på Ophelias på bukten. Denna gourmetrestaurangen smälter samman en mängd olika rätter som kombinerar lokal, färska skaldjur och Florida producerar för en ständigt föränderlig meny. Menyer skrivs nattlig att ensur att de färskaste ingredienserna används för alla måltider. Matgäster kan njuta av sina måltider i Ophelias eleganta matsalen eller kaj på deras utomhus uteplats.

Turtle Bay Resort och Marina
9049 Midnight Pass Road
Siesta Key, FL 34242
941-349-4554
turtlebeachresort.com

Siesta Beach Resort Hotel & Suites

Siesta Beach Resort Hotel & Suites är en två våningar, Medelhavet stil, landmark resort beläget i hjärtat av Siesta Village.The Hotellet har en uppvärmd utomhuspool, bubbelpool, grillplats och fem olika rumstyper. Dessa rum inkluderar: standardrum, studio effektivitet, ett sovrum sviter, två sovrum sviter och Jacuzzi sviter. Siesta Beach Resort erbjuder ett utmärkt läge för att utforska den norra delen av nyckeln till fots. By shopping och restauranger är alla inom gångavstånd, och den rena, vita sanden på Siesta Public Beach är bara några meters avstånd. Andra närliggande attraktioner inkluderar John & Mable Ringling Museum of Art, Mote Aquarium och Sarasota Jungle Gardens.

Siesta Beach Resort Hotel & Suites
5311 Ocean Blvd
Siesta Key, FL 34242
800-223-5786
siestakeyflorida.com


  

Kommentar