Hur man skapar en grundläggande College garderob för Män

February 7

Hur man skapar en grundläggande College garderob för Män


För vissa killar, är det första gången de har att självständigt fatta beslut om vad man ska ha college. I slutändan är det regel att leva genom att hitta välsittande grunderna som kan mixas och matchas för varje tillfälle. Bygga upp en effektiv garderob kan du ha frihet att spendera minimal tid sig redo medan skörda omedelbara fördelarna ser kor.

Instruktioner

1 Hitta kläder som passar. Detta är den viktigaste aspekten vid val av kläder.

2 luktar gott. Hitta duschkräm, deodorant och / eller parfym som passar din egen fysikalisk kemi.

3 Få dag till dag grunderna. Din grunderna är objekt som du enkelt kan mixa och matcha utan andra tanke. Beståndet din garderob med välsittande, grundläggande kortärmad T-shirts i neutrala färger som svart och vitt. Ta dig tid och spara pengar för att hitta några stora åtsittande jeans. Få en ryggsäck eller "mannen väska" för skolan.

4 Få häftiga grunderna väder. Har hoodies, tröjor och en jacka.

5 Få grunderna varma vädret. Vid varmt väder, flip-flops och välbyggda shorts är en vanlig uniform val för killar i college. Också hitta grundläggande tillbehör såsom ett par solglasögon som passar ditt ansikte, och en baseballhatt.

6 Få träningsutrustning. Om du planerar att gå till gymmet, tänker på att få sportskor, ärmlösa tröjor, träningsbyxor och shorts. För ett dopp? Få ett par badbyxor. Visa skolar ande med en T-shirt som visar ditt universitet på det.

7 Klä att imponera. För dessa utekvällar, få en välsittande knäppning krage skjorta, mörk denim, och ett trevligt par finskor. Under kallt väder, har en fin jacka eller kavaj. Tillbehör som en klassisk klocka och bälte lägga till en pricken.

8 Ha en professionell outfit till hands för anställningsintervjuer eller presentationer. Få en klänning skjorta i en neutral färg och en slips i en gratis färg med ett par välsittande svarta byxor. Hitta en svart affärs jacka om du föredrar. Få finskor med matchande strumpor.

9 Hämta tillbehör.

Tips

  • Fit är den viktigaste faktorn som förbises när män handla kläder. Ta dig tid att hitta kläder som passar dig rätt.
  • Inte stapla på Köln. Ibland är för mycket parfym lika illa som en kille som inte har brytt sig med personlig hygien.
  • Bomullsplagg, särskilt de som är 100 procent bomull, tenderar att krympa. Titta att köpa skjortor som är av detta material i en storlek större, eller be en anställd i en butik om produkten var "pre-tvättad."

  

Kommentar