Beauty Tips för läpparna

March 9

Beauty Tips för läpparna


Dina läppar är en av de viktigaste funktionerna i ditt ansikte, och friska, läckra läppar kan få dig att känna och se vacker. Allas läppar är lite skillnad, men oavsett vilken typ av läppar du har, kan du hålla dem friska och attraktiva med några enkla steg. Hålla dina läppar i bra form är en av flera viktiga steg i att behålla ditt utseende.

användning Balsam

Läppar måste stanna fuktig att hålla sig frisk och hårda väderförhållanden kan utlösa förödelse på dem. Använd en mild läppbalsam under vintermånaderna för att förhindra chapping och sprickbildning. Dina läppar är direkt utsatta för väder och vind och är mycket mer känsliga för klimatiska förändringar än resten av kroppen, så var beredd med balsam. Använd balsam innan du utvecklar ett problem för bästa resultat.

rehydrera

Dina läppar är beroende av fukt för att hålla sig frisk, men ständigt slicka dina läppar kan orsaka problem down the line. Håll dina läppar och resten av kroppen hydrerad genom att dricka mycket vatten. Du kan också utföra en snabb läpp rehydrering genom att blanda en tesked honung med en tesked bakpulver och applicera blandningen till dina läppar. Låt det sitta i några minuter och sedan försiktigt massera in. Skölj bort det med varmt vatten och gnugga ett tunt lager av olivolja på dina läppar för att få tillbaka dem i funktionsdugligt skick.

läppstift Färg

En av de viktigaste delarna av make-up ansökan är ditt läppstift. Läppstift uppmärksammar dina läppar och kompletterar resten av din make-up. När slitna felaktigt, kan läppstift få dig att se ut som en clown, eller åtminstone, kommer du att vara i en position där du kan se bättre. Du kan hitta den bästa färgen för ansiktet och olika make-up program genom att tala med en stylist på en kosmetisk salong. De bör kunna hjälpa dig att hitta den perfekta färgen för det utseende du vill skapa.

Solskydd

De flesta människor är bekanta med farorna med UV-strålar och utökad exponering för solen. Men många människor tenderar att förbise sina läppar när det gäller solskydd. Du kan hitta balsam och läppglans som bär en viss nivå av solskydd, som kan hjälpa till att hålla dina läppar säker från solen under resor till stranden eller vanlig ärende igång. Behandla dina läppar som du skulle andra utsatta delar av kroppen.


  

Kommentar